İstanbul da 500 TL ye Satılık Komple Tesisat

Cevap: İstanbul da 500 TL ye Satılık Komple Tesisat

Sorunsuzsa gıtmeye gerek yok ben yıldırım mah.deyım bı resmını gorsem ıyı olurdu

Sorunsuzsa gıtmeye gerek yok ben yıldırım mah.deyım bı resmını gorsem ıyı olurdu

Sevgili dostum sen Yıldırım da isen bende Karadeniz Mahallesindeyim yani birbirimize bir nefes kadar yakınız ben evdeyim buyur gel beraber gidelim gör çal dene hoşuna giderse al gitmezse kimse seni almaya zorlayamaz zaten benim telefonum 0535 615 99 18 bizim mahalleye Mehmet Akif Caddesinde Mehmet Akif Parkı var oraya gel çağrı bırak ben hem seni ararım hemde senin yanına gelirim birlikte gideriz o arkadaş ta zaten bize yakın sadece elden çıkarmak istediği için fiyatı böyle yoksa tek kolon 500 eder ama dersinki yok alamam saygı duyarız kaybın olmaz zaten :) 1 düğün bile yapsan sana malzeme bedavaya gelir Saygılarımla,

yok kardeş bı resım yeter hepsı sağlamsa sorun yok

Arkadaşım ben resim falan satmıyorum sana gel beraber gidelim diyorum yanına kesinlikle para falan da alma orada çal dene dilediğin kadar resim çek ve kararını orada da verme eve git ister ara söyle istersen söyleme bakıp almak varken resim sana ne verir be kardeşim. Beni zaten bilen biliyor kimsenin kuruşunda hayatta gözüm olmaz tek amacım o arkadaşa yardımcı olmak malzeme eski yani kullanılmış malzeme gör al diyorum sen hala resim de resim :) Hah İstanbul dışında ki bir arkadaşımız resim ister amenna haklıdır ona bu hizmet verilir sen bana 500 Metre yakınsın gelmek istemiyorsun ve tutturdun resim de resim. Can dostum madem senin gelmen bu kadar zor, bu malzeme sana yaramaz Saygılarımla,

Moderatör tarafında düzenlendi:

kardeşim ben alayım satılmadıysa hemen yarın teslim alırım senden istanbulda arkadaşlar var ne dersin sorun yoksa tabi kolon ve amfi de saygılar...

kardeş ben alıyım demiştim ses çıkmadı...

kardeşim ben alıyım demiştim ama cevap yazmamışsın bana ihtiyac 0554 544 22 25 konyadan mehmet