• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

İşte Göktuğ Pa800.SET !!! 2010 En İyi Setidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Göktuğ Pa800.SET !!! 2010 En İyi Setidir

İşte Göktuğ Pa800.SET !!!

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar demolarda dinleyip ısrarla paylaşmamı istediğiniz pa800 setimi sunuyorum sizlere.

Teşekkür ve dua etmeniz yeterlidir!!!

Yakında Tyros 3 için olan setimde bitecek onuda en kısa zamanda paylaşacağım.

Herkese kolay gelsin...

Link Ekte Mevcuttur Tex Dosyasının İçerisindedir

zSHARE - STYLEEEEE----FATIH-2010.SET.rar
SEVGILI GOKTUG ILE KULLANDIMIZ SETIN BENDE STYLELERIMI SIZLERE SUNUYORUM..SAYGILAR FATIH......

Raporsuz arkadasim bir sorum olacak, bu setin büyüklügü 68.5 MB (71'904'338 Bytes) ben pa800 64MB ram kullaniyorum ,sanirim 128 yada 256 MB olmadigindan seti orga yükleyemem...yoksa yaniliyormuyum?cevap verirsen sevinirim.

Raporsuz arkadasim bir sorum olacak, bu setin büyüklügü 68.5 MB (71'904'338 Bytes) ben pa800 64MB ram kullaniyorum ,sanirim 128 yada 256 MB olmadigindan seti orga yükleyemem...yoksa yaniliyormuyum?cevap verirsen sevinirim.

İndirdiğiniz setteki PCM klasörünün 64MB'ı geçmemesi gerekir. Çünkü RAM'e yüklenen kısım bu klasördeki verilerdir. Geri kalan ise orgun hafızasının başka bir bölümüne yüklenmektedir.
PCM klasörü 64MB'ı geçmediği takdirde istediğiniz seti klavyenize yükleyebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

İndirdiğiniz setteki PCM klasörünün 64MB'ı geçmemesi gerekir. Çünkü RAM'e yüklenen kısım bu klasördeki verilerdir. Geri kalan ise orgun hafızasının başka bir bölümüne yüklenmektedir.
PCM klasörü 64MB'ı geçmediği takdirde istediğiniz seti klavyenize yükleyebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Tskler melih kardes,63.4 MB (66'535'588 Bytes) olarak gözüküyor o zaman yükleyebilirim...

sağ ol................

thank you very for this set

fatih set indiremiyorum sanırım link te hata var

yhank yuo vary mauch

ben niye indiremiyorum bu seti :((

selam dostlar ama harbiden link kaput olmuş. başka bir sitede bulamıyorum. biraz yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar lin ki yenilermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri