• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

izmir den satılık veya takaslı yamaha s650

Cevap: izmir den satılık veya takaslı yamaha s650

izmir den pa500tr ile takaslı veya satılık s650 faturalı garantili sıfır ayarında tertemiz..

bende pa 500 tr var...düşünürseniz benı arayın ayrıntıları göruselım...05384794630

Hayırlı müşteriler deniz abi. :)

Deniz abiyi tanırım kendisine kefilim. İçiniz huzurlu bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz kendisiyle :)

Hayırlı müşteriler deniz abi. :)

Deniz abiyi tanırım kendisine kefilim. İçiniz huzurlu bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz kendisiyle :)

sağolasın kardeşim...
görüşemiyoruz bu aralar... dersler de bitti hadi bakalım bayramdan hemen sonra hanımköydeyim cebi değiştirdim ben senin numarayı özel mesaj at gelince ararım seni görüşelim..

üstat bende pa 500 tr var ev aleti tertemiz merak ettiğim bişey var bu s650 a 1000 tadını verırmı verır dersen takas edelim hiç dinlemedim a 300 trden sonraki model dimi bu

çok uygun fiata yamaha psr s650 05558166464 arayın görüşelim roland bk-5 le takas yaparım

Bu başlık yeri değil gerçi ama... S 650 set noldu. Çıkmayacak mı. Bilgisi olan arkadaş var mı.?