• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Kadirbey1985 - Penceremin Perdesini Havalandıran Rüzgar (Roland GW-8)

kadirbey1985

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland GW-8
Penceremin perdesini havalandıran rüzgar... İlhan Şeşen ve Leman Sam'ın seslendirdiği güzel bir parçanın kendimce yorumu...

Kadirbey1985 - Rüzgar

Cevap: Kadirbey1985 - Penceremin Perdesini Havalandıran Rüzgar (Roland GW-8)

bu aralar çok çalışıyorsun kadirbey.birazda bize bulaşsa keşke.:D:)bu şarkıyı severim.ellerine sağlık.:)

bu aralar çok çalışıyorsun kadirbey.birazda bize bulaşsa keşke.:D:)bu şarkıyı severim.ellerine sağlık.:)

işte boş zaman bu aralar çok, en ufak zaman bulunca hemen müzik hemen müzik) :cool:

Ritim harika olmuş. Sesler de çok iyi. GW 8 in kalitesini ortaya koymuşsun. Şarkıya kattığın yorum da güzel. Kullandığın ritim bende yok ya da hiç denk gelmedim. Paylaşırsan sevinirim.

Saygılar.

Ritim harika olmuş. Sesler de çok iyi. GW 8 in kalitesini ortaya koymuşsun. Şarkıya kattığın yorum da güzel. Kullandığın ritim bende yok ya da hiç denk gelmedim. Paylaşırsan sevinirim.

Saygılar.

8_BEAT_1 diye bir ritim, ben bu ritmin davul takımlarını kroslarını özellikle ataklardaki davulları kendim ayarladım,akorlardaki gitar ve piyano seslerine el attım yani demek istediğim bu ritmi TITANIC şarkısı için ayarladım ama 8BEAT işte, ben zaten bu aralar ritim ayarlamaları yapıyorum ve o ritimleri de burada paylaşacağım.birkaç ritim daha kaldı onları da ayarlayıp buarada paylaşmayı düşünüyorum.:cool:

güzel olmuş gönlünüze sağlık

Gw-8 in hakkını veriyorsun Kadirbey kardeşim...Tebrikler.

Yüreğine sağlık, gayet hoş olmuş.

Kadir hocam ellerine sağlık. Bu şarkıyı çok severim. Geniş repertuarın ile GW-8 ile icra ettiğin bu güzel çalışmalarını keyifle dinliyorum. Piano'nun volume seviyesi biraz aşağıda kalmış. Daha önce dinlemediysen bu da benime S900 ile yaptığım aynı eser. Vokalde takıldım, kulağını tırmalayabilir. Selamlar :)
ruzgar_vokal.mp3 - File Shared from Box - Free Online File Storage

eline sağlık kardeşim çok güzel sağolasın