• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Kadirbey1985 - Penceremin Perdesini Havalandıran Rüzgar (Roland GW-8)

Cevap: Kadirbey1985 - Penceremin Perdesini Havalandıran Rüzgar (Roland GW-8)

Kadir hocam ellerine sağlık. Bu şarkıyı çok severim. Geniş repertuarın ile GW-8 ile icra ettiğin bu güzel çalışmalarını keyifle dinliyorum. Piano'nun volume seviyesi biraz aşağıda kalmış. Daha önce dinlemediysen bu da benime S900 ile yaptığım aynı eser. Vokalde takıldım, kulağını tırmalayabilir. Selamlar :)
ruzgar_vokal.mp3 - File Shared from Box - Free Online File Storage

Senin çalışman mükemmel olmuş.İş zaten orgu çalanda biter ha bir de s900'ün kalitesi müthiş, benim gw-8'i döver ))))) hehehe )) şaka bir yana zaten senin altyapılar da müthiş hatta birkaç tanesini bilgisayarıma yükledim.senin bu parça leman sam'ın şarkısını andırıyor; ben de işte İlhan Şeşen'in şarkısını baz aldım.Vokallerin güzel ve güzel söylüyorsun inan bana ben söylemeye kalksam bilgisayar hoparlörlerine yazık olur :))))
piyanoyu bilerek düşük tuttum, vokal yapılacağı zaman vokalistin sesini tırmalamasın diye düşündüm bir de düşük tonda daha tatlı bir sonuç alıyorum.

8_BEAT_1 diye bir ritim, ben bu ritmin davul takımlarını kroslarını özellikle ataklardaki davulları kendim ayarladım,akorlardaki gitar ve piyano seslerine el attım yani demek istediğim bu ritmi TITANIC şarkısı için ayarladım ama 8BEAT işte, ben zaten bu aralar ritim ayarlamaları yapıyorum ve o ritimleri de burada paylaşacağım.birkaç ritim daha kaldı onları da ayarlayıp buarada paylaşmayı düşünüyorum.:cool:

Bu gibi şarkılar çalabileceğimiz özellikle Acoustic olan ritimleri bekliyorum. Bol gitarlı ve yumuşak altyapıları olan. Mesela GW 8 in orjinalinde ki LOUNGE ritimi gibi özellikle üstad. Çalışmalarını tebrik ediyorum.

Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş ; ellerinize sağlık...

Şarkı seçimi de çok güzel...

Piyano tonu biraz düşük mü kalmış? ; bana öyle geldi gibi...

(Soruyu sorduktan sonra açıklamanı gördüm ; pardon.)

Selâmlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş ; ellerinize sağlık...

Şarkı seçimi de çok güzel...

Piyano tonu biraz düşük mü kalmış? ; bana öyle geldi gibi...

(Soruyu sorduktan sonra açıklamanı gördüm ; pardon.)

Selâmlar...

abi o şarkıda piyano sesini bilerek düşük tuttum, çünkü vokal kısmında piyanoya ağırlık verdim.Vokalistin kulağını pek tırmalamaması için düşük tuttum, :cool: