• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Kadirbey1985 - Sonuna Kadar (Roland GW-8)

Cevap: Kadirbey1985 - Sonuna Kadar (Roland GW-8)

çok güzel bir parçayı yorumlamışsın, eline sağlık çok güzel olmuş....

emeğine sağlık,güzel olmuş kardeş,bu alet hakkında birkaç sorum olucaktı mazur görürseniz,netden dinlediğim kadarıyla batı sesleri çok güzel,türk sesler nasıl? halk müziği yapılırmı bu aletle,çok dikkatimi çekmeye başladı bu alet.yeni org almayı düşünüyorumda saygılar.

emeğine sağlık,güzel olmuş kardeş,bu alet hakkında birkaç sorum olucaktı mazur görürseniz,netden dinlediğim kadarıyla batı sesleri çok güzel,türk sesler nasıl? halk müziği yapılırmı bu aletle,çok dikkatimi çekmeye başladı bu alet.yeni org almayı düşünüyorumda saygılar.

eyvallah, evet batı sesleri güçlü ama türk sesleri korg,ketron ve or700 veya tyros serilerindeki gibi güçlü değil.dışarıdan kit ve ses de atılmıyor,orgun içindeki sesleri efektlendirmelerle ayarlayabilyioruz.ritim yazma özelliği de var hatta başka model ritimleri dönüştürüp ritim ayarlarından kit ve akor seslerini değiştirme olanağı da var. halk müziği yapılır bence, ben yapıyorum .düdük-mey sesleri yok, ney sesi güzel bağlamalar da güzel ama elektro bağlama ve zurnası iyi değil. ben neredeyse 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.ama şunu söyleyeyim roland gw-8 çok iyi ikinci org olur.eğer yeni org almayı düşünürsen ben roland gw-8 kullanıcısı olarak önerebilirim.

hoperlor varmı aletde?türk ritimler nasıl doyurucumu a300v2 ile kıyaslanırmı yani
?kusurumabakma fazla oldum galiba:)

Çok güzel olmuş üstad. Eline sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

emegine saglik,guzel olmus 03.11 den sonra biraz melodi hatalari var ama olsun cok eski parca,hatirlanmasi zordur,basarilar

hoperlor varmı aletde?türk ritimler nasıl doyurucumu a300v2 ile kıyaslanırmı yani
?kusurumabakma fazla oldum galiba:)

gw-8'de hoparlör yok, a300 ile kıyaslanamaz bence.valla bana göre ritim sesler iyi daha doğrusu işimi görüyor ; ama korg ketron tyros ve or700 gibi Türk ritim-ses performansı yok.