• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

kaşındım pa 3x pro aldım deliler gibi pişmanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samsonthe

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha tyros 4 yamaha s 90
arkadaşlar yıllarca yamaha serileri kullandım bir gaza geldim en son tyros 4 mü verdim korg pa 3x pro aldım 3gün oldu ama şimdi çok daha iyi anladım yanlış yaptıhımı..pa 3x de çalıp okuyup kaydetme özelliği bile yok..o tyrosun müthiş saksafon sesleri eşsiz gitarları yumuşak seslerini çok arayacağım..kazık gibi korg seslerine mahkum oldum siz siz olun asla tyrosunuza kıymayın pişmanım isteyen varsa tyros 4 ile takas yapalım alet sıfırdır ve faturasıda vardır kutusunu ben açtım malesef son pişmanlık fayda etmiyor birkere korg batı ses ve ritimlerde bile çok yavan efekleri çın çın çınlıyor sesler çok sert ve elekronik geliyor sesler şimdi anlıyorumki insanlar bu aletlere neden bu kadar tuttunu..bence tamamen düğün aletleri bunlar evet arkadaşlar alet 3 günlük isteyen varsa tyros 4 ile takas yaparım sevgilerimle

Cevap: kaşındım pa 3x pro aldım deliler gibi pişmanım

tercih meselesi hocam trilyonerde olsam tyross4 almam bi orga o kadar para vermem cunku insallah kavusursunuz eski orgunuza

.
Değerli arkadaşım samsonthe,

Yeni klavyeniz hayırlı olsun, Ancak ne varki mesajında okuduğum kadarıyla pek de memnum kalmamışsın. Bur normal bir sonuç. Çünkü Tyros 4 gibi bir cihazdan Pa 3x gibi bir cihaza geçiş yaşmışsın.

Ben her zanan her yerde şunu düşünüp söylemişimdir.

Düğüncü isen Korg (ideal olanı Pa80) - Program (ideali Tyros3 ve yukarısı) ve düğün içinse (ideali A1000) ise Yamaha

Tabi benim bu sözlerim için hemen bir polemik oluşmasın, dediğim gibi bu benim düşüncem.

Sizin bu durumunuz biraz da Yamaha ya alışmış olmanızdan da kaynaklanıyor. Eğer Pa3x le devam ederseniz zamanla alışacağınıza inanıyorum.
Benzer bir problemi bende yaşamıştım. Yamaha Or700Tr V1 klavyeden Korg Pa800 geçiş yaptığımda birçok olayı (sert ritim, sert sesler, midiye anında müdahele gibi) yadırgamıştım.

Sizin için hayırlısı ne ise o olsun.

teşekkür ederim arkadaşlar o kadar ani olduki biranda sattım biranda pa 3x pro aldım sonderece pişmanım arada dağlar kadar fark var arkadaşlar inanın bana aletlerden çok iyi anlarım çok fark var sesler çok sert efekler kötü kendimi düğün salonunda hissettim hayatımda yaptıhım en büyük hatalardan biriydi bu kesinlikle tyros 4 döneceğim siz siz olun tyrosunuza asla kıymayın

Hayırlısı olsun abicim tyros4 ün sesleri gerçekten çok başka pa3x de iyi gibi geliyor ama yıllların verdiği deneyimle bu ayrımı daha iyi yapabildiğinden eminim...Bana da roland gw8 in soundu nedense pek iyi gelmiyor ben pa800 de kullandım onun tadı başka mesela bende...halen aklım psr9000 de senden almaya niyetlenmiştim bi ara eski alet olması düşündürmese çok iyi olacak da işte neyse abi sıkma canını vardır bi hayr bunda da umarım herşey dilediğince olur...Sakaryadan selamlar...

pa3x te güzel alet ama tyros4 dün yerini tutacağını sanmıyorum ben olsaydım hiç böyle bi değişikliğe kalkışmazdım artık olan olmuş inş tekrar tyros alırsınız.

ah hocam,hiç tyros 4 gibi bi cihaz korg ile değişilirmi,inşallah hemen kavuşursun cihazına,en azından tecrübe edinmiş oldun,olaya bide öyle bakmak lazım artı samimi düşüncelerini yazmanda çok yerinde olmuş,genelde kimse yoğurdum ekşi demezde.

Pa3x te çalıp kaydetme ozelliği mevcut istersen okudugunla birlikte kayıt edersin o ayrı bir konu ama bukadarda veryansına hiç gerek yok T4 x3e Durup Dururken Neden Geçtinki Sen Kaşınmışsın Yani Hiç Kusura Bakma x3ede Suç Bulmayalım Lutfen Aynısı Benim İçinde Geçerlidir Belkide :)

Bende Gw8 Aldım Ama 2 Gün Sonra Hemen Sattım Hiç Beğenmedim Ama Veryansında Etmedim Alacak Olanlara Mani Olmak İstemedim Sonuçta Zefkler Renkler Tartışılmaz Hadi Kolay Gelsin t4üne Kavuşasın Biran Önce

Ayrıca X3 Belirttiğiniz gibi bir Org Değil Hele Okadar Basıt Sıradan Bir Alet Değil Sizin Yaptığınız Orgu Karalayıp Biran Once Elinizden Çıkarmak Muzisyenlik Bu Olmaması Lazım Daha aldığınız Orgun Ne Ozellikleri Oldugunu Bile Bilmiyorsunuz Gelip Orgu Kötülüyorsunuz

Konu Kapanmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...