• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi!!!!

TUFAN54

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland E-A7
Sofuoğlu gaz kolu takılınca kaza yaptı
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İtalya Şampiyonası’nın Imola Pisti’ndeki resmi test antrenmanlarında kaza geçirdi

Sol dizinde kırık olduğu belirlenen Sofuoğlu, İtalya’da ameliyata alındı. Imola Pisti’nde 1 Nisan’da koşulacak sezonun 2. ayak yarışına hazırlanmak için bu ülkenin ulusal şampiyonasının test antrenmanlarına katılan Kenan Sofuoğlu, pistte virajda olduğu sırada gaz kolunun takılması nedeniyle kaza yaptı.

Motosikleti kontrolden çıkan milli sporcu, bariyerlere çarparak yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Sofuoğlu’nun sol dizinde kırık olduğu açıklandı.
Sofuoğlu, “Gaz kolu takılı kalınca mecburen kaza yaptım. Sol dizimde problem var. Burada iyi bir doktor varmış. Dünya Supersport Şampiyonası’nda 1 Nisan’daki Imola yarışmasına yetişmek istiyorum” dedi.

KAYNAK

Cevap: Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi!!!!

geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur yanlış hatırlanıyorsam ailesinden birisini bu motor sevdası yüzünden kaybetmişti.haberi ilk okuyunca korkmadım değil hani...

geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur yanlış hatırlanıyorsam ailesinden birisini bu motor sevdası yüzünden kaybetmişti.haberi ilk okuyunca korkmadım değil hani...

Abisini kaybetti motor kazasın da malesef :(

Abisini kaybetti motor kazasın da malesef :(

olay yeri bize yakın sayılır burada körfez pistinde olmuştu.kardeş acısı üzerine bu haber korkutmadı desem yalan olur.umarım bir an önce iyileşir ülkemiz için önemli bi yarışçı daha başarılı yerlere gelir...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gecmis olsun Kenan Sofuoglu,
Umarim pistlere en yakin zamanda ayni hizda geri donersin...