Kertron X1 yeni kit.

teşekkürler kardeşim tekrar eline sağlık birde şunu sorayımbu kiti harddiske attık ve orga yükledik herhangi bir kitin yerine orgu her açtığımızda yüklemek zorundamıyız bir kez yükleyince işlem tamammı

tekrar yüklemek zorundasınız neden derseniz.cihazı açıp kapattığınızda SNDler otomatik olarak yükleniyor biliyorsunuz.Simm hafızanın dolması için.ancak yüklenen SNDlerden ya bir sampling sesi silip bu kiti oluşturacaksınız.yada var olan örn;(Tr16lık kitlerden)birini silip benim kitimi yükleyeceksiniz ve Tüm dosyaları(SND,USV,REG,Vs)kullanmak istediğiniz şekilde Hdye aktaracaksınız.Orguda en son işlem yaptığınız şekilde ve bu kitle kullanmak istiyorsanız.Save ettiğiniz SND dosyalarına yönlendireceksiniz.cihazı sizin SNDlerinizle açılacak. o zaman bir problem olmayacaktır.Bu arada 8mblik set elinizde varsa ses ve kit yüklenecek hafıza mevcut.yükleyebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
s.a abi öncelikle teşekkür ederim bu kitler icin. tam istedigim gibi fakat söle bi sorun var ben 8 mg lık set kullanıorum. yükledim kitlerinizi fakat bateri kitlerinde maalesef en gerekli olan rıde crash hi hat kasnak baget sesi ve tomlar yok:S yni dier hersey var bi bunlar yklnmio otomatik, ne yapmam gerek? yrdımcı olursan cok sevinirim abi iyi günler şimdiden cok teşekkür ederim cevabın icin.. bu arada davul kitlerin pa800 de kitlere acaip benzio

slm kardeşim.kiti disketlemi yükledin?yoksa ketron ft programı ile.Harddiskte Mspleri sakladığın bölüme kitteki tüm Wawe dosyalarını ve Msp dosyaları bir arada olacak şekilde bir bölüme kaydet.sonra bu bölümden orga yükle.ha birde yükledikten sonra Octavları kontrol et.+1+2 ve-1-2 de kitin uzantıları devam eder.yani seslerin hepsini yüklemiş olabilirsin.dene tekrar yazarsın.

Harddiskte tüm dosyaları yüklediysen kitle ilgili sadece mspleri yüklemen yeterli.X1 waweları otomatik olarak diziyor zaten tuşeye.8mb kullanıyosan bu kiti çok rahat yüklemen lazım.çalışır tüm sesler.biraz kurcala.

abi sağolasın disketle harddiske attım yeni bi dosyaacıp ordan klavyeye yükledim abi ama dedigim sesler cıkmıo:S olmadı tekrardan silip daha dikkatli yüklücem abi .evet 8 mg lık set kullanıorum abi.bu arada teşekkürler abi tekrar:)

kardeşim.kit 8,12mb aletin simmi 16mb kiti bu şekilde yüklediğin zaman hafızayı fullemiş oluruz.bazı tonları silmen gerek yüklemeden evvel mesela kaşık tonları çok fazla onlardan sil.ve gereksiz gördüklerinden seç.kitin kapasitesini 8mbta düşür.tekrar yükle

he anladım abi tmm pcde mi orgdamı silicem abi sen bana özelden telini atsan ? arasam tarfi etsen olmazmı ya:S ben bu ketronda hep zorlanıom uzun zamandr kullanıorum ama..

o kadar uğraşıyorum hala yok beceremedim senin kiti yüklemesini