Ketron Audya 5 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

• Konbuyu başlatan islam01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 8K

islam01

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Ketron xd9 plus4
Elimde 1 aylık 5 oktav korg pa3x var. Korg hoşuma gitmiyor soundu ketron gibi doğal değil bu yüzden audya 5 almak istiyorum. Audya 5 alırsam set sıkıntısı yaşarmıyım alete dışardan kullancı sample sesler atabiliyor mu? Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yarımcı olursa memnun kalırım. Audya 5 ile takas yapmak isteye varsa özel mesajla bana ulaşırsalar makbule geçer. Saygılar...

Cevap: Ketron Audya 5 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

piyanist santor nickli arkadas su an ketron kullaniyor,bir ara audyoyla demolar yapti,ona bir danis derim,sana mutlaka yardimci olacaktir,kolay gelsin

Hızlı cevap için teşekkür ederim. Piyanist santor nickli abi sx3000 kullanıyor audya kullanmıyor. Audya 5 kullanan arkadaşlar yarımcı olursa memnun oluruz.

audya5 lerin fiyatları ne alemde?

Hızlı cevap için teşekkür ederim. Piyanist santor nickli abi sx3000 kullanıyor audya kullanmıyor. Audya 5 kullanan arkadaşlar yarımcı olursa memnun oluruz.

Özelden yazdım kardeşim..

kardeş ben uşaktan atladım antalyaya audyayı incelemeye gittim. hayal kırıklığına uğradım. Ritmlri xd9 ritmleriydi. hiç pratik bir yönünü bulamadım. ritmleri gecikmeli çalışıyor. sebebini sorduğumda o kadar olur denildi. ben müzik öğretmeniyim, madem 3x var elinde en mantıklı tyros serisi bence.

merhaba, bence pa3x çok iyi soundu da çok güzel hiç başka org arama, ben audya5 i biraz denedim sx3000 den soundu pek farklı gelmedi tabi yeni teknolojik özellikleri çok daha iyi şahsen ben korg pa3x ten şaşmazdım tyros ve audya Türk müziğine ters aletler destek az veya yok ayrıca pa3x te batı özellikleride çok geliştirilmiş çok güzel bir org.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar korgda bateriler davullar ketronun yanında oyuncak kalıyor. Ketronda baterilerde real drum teknolojisi kullanılmış. Gitarlar audyada gerçek gitar yani sound farkı çok var korg ile. Audya da sanki bir orkestra çalışıyormuş havası veriyor. Bende şuan kararsız kaldım.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar korgda bateriler davullar ketronun yanında oyuncak kalıyor. Ketronda baterilerde real drum teknolojisi kullanılmış. Gitarlar audyada gerçek gitar yani sound farkı çok var korg ile. Audya da sanki bir orkestra çalışıyormuş havası veriyor. Bende şuan kararsız kaldım.

İslam..sen konuyu zaten çözmüşsün..burada böyle sorarsan bin tane kafadan bin tane laf çıkar..forumda benim Audya ile ilgili yazdıklarımı bul oku..

sound dersen...Sound olarak Audyanın yanından gecemez ne yamaha ne de korg...şu an sadece benim verdiğim set var..evet xd9 ritmleri ve sesleri ama kulanıllan ses kartı farkı ve diğer davul setlerinden dolayı sound bambaşka..ayrıca sample yapılıyor ritmde yazılıyor ve nihayet elindeki ritmlerlede misket çiftetelli çalınıyor.. ben 400 tane ritm çevirdim elimde 2500 tane daha var çevir çevir kullan...ritm geçişlerinde gecikme filanda yok..
looplarla ritm işini saymıyorum bile..
kusurmu? evet var..piyasası yok..alayım desen bulamazsın satayım desen satamazsın...
kimseye sorma kardeşim...para sıkıntın yoksa al keyifle kullan haa yok ben satarım diyorsa pa serisine devam..ee davullarda teneke gibi olsun artık onada katlan....

Moderatör tarafında düzenlendi:

merhaba, bence pa3x çok iyi soundu da çok güzel hiç başka org arama, ben audya5 i biraz denedim sx3000 den soundu pek farklı gelmedi tabi yeni teknolojik özellikleri çok daha iyi şahsen ben korg pa3x ten şaşmazdım tyros ve audya Türk müziğine ters aletler destek az veya yok ayrıca pa3x te batı özellikleride çok geliştirilmiş çok güzel bir org.

çok şaşırıyorum...sx3000 in wave romu 32 mb Audyanın ise 360 mb..wave romun ne olduğunu bildiğinizi düşünerek soruyorum;nasıl bir fark duyamadınız?
nasıl bir sistemde karşılaştırdınız da aynı olduğunu düşündünüz?

ben 6 yıl sd1 kullandım 3 yıldırda audya kullanıyorum ikiside flagship org aralarında dünya kadar fark var...ki siz sx3000 ile karşılaştırıyorsunuz...

Moderatör tarafında düzenlendi: