Ketron Audya 5 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

• Konbuyu başlatan islam01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 8K
Cevap: Ketron Audya 5 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

ilk fırsatta audya alacağım.hiç ses ritim olmasa da olur.üzerindekiler yeter ev kullanıcısı için.demolara bakıyorum gerçekten canlı orkestradan farkı yok

Bu Tarz Aletlerin kotu tarafi Kullananlar Genelde Belli Seviyenin uzerinde Ne istedigini bilen Kendine Yeten Muzisyenler onun icin Fazla lafi sozu ,Seti vesairesi dusmuyor buralara ;)
Siralamayi Sen Yapmissin Zaten Islam Audya,Tyros,Korg ozetle Olay bu ;)

çoğu kimse ketronun tonunu bilmezken bizler 7 yıl boyunca ketron kullandık,rahmetli kadir abide,hıdır abide beni çok iyi tanırlar,audyayı çok bekledim,devamlı bizi oyaladılar.ha bugün ha yarın diye.aletin batısı 10 numara,ama kimse kusura bakmasın ben californiyada yaşamıyorum,bana türk sample bölümüde lazım..audyanın türk sample sesleri bildiğin x1 vw x9 samplesi.ben 7 yıl kullandım bu sesleri,bıktığım için şu anda 3x kullanıyorum..aletin batı sesde çoşuyor,türk sese geldimi fiyasko...efekt eksiği tam olarak giderilmedi..kısacası bu gidişle tarihteki yerini alır audya..korgda diyolar saund yok,ketrondaki türk sampleleri daha iyi diyolar..bunu diyenler gelsin benim misafirim olsun görsünler korgtaki sampleleri...el işlemedikten sonra alet sana bakar,sen alete bakar durursun....

1 ay ıcın beytu ustadan yenı rıtımler sesler audyo 5 tr ıcın bıtıyor

10 numara bu sefer

dun tunel muzıkten haberı aldım bılgınıze

Arkadaşlar,
Yaklaşık 2 haftadır Audya 5 kullanıyorum.
Aletin üzerinde her türlü ayarı yapabileceğiniz bir sample editör var..
Korg KMP ya da Yamaha UVN formatlı, ya da Awave studio'nun desteklediği tüm formatlardaki sample sesleri wav şeklinde kaydedip alet üzerinde tuşe ayarlarını yaptıktan sonra MSP olarak kaydedebiliyorsunuz. (MSP, Ketronun desteklediği sample formatı)
Çevirdiğim seslerle ilgili yakın zamanda demo paylaşıcam. Layer olayını da çözdüm.

Ritim konusuna gelince, örneğin bir ritmi editlemek için kanal ayarlarına girdiğinizde User Audio Drum seçeneği var. Burada daha önceden kesip hazırladığınız davul perküsyon looplarını hemen ritim ile kullanabiliyorsunuz. Mesela herhangi bir tyros ritmini wav olarak kaydedip, loop haline getirdikten sonra audya'da hemen okutabilirsiniz..
Bazı arkadaşlar ritimlerde aksamalardan bahsetmişler, loop'lar düzgün kesilmezse aksamalar muhakkak olacaktır.. Alet üzerinde çalışıldıkça çok güzel şeyler ortaya çıkacağına eminim.. Cihazda o kapasite var çünkü.. Audya ile ilgili merak ettiğiniz herhangi birşey olursa, öğrendiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Bir kaç gün içerisinde hazırladığım MSP seslerin demolarını Ketron Audya paylaşım bölümünde sunacağım. Şimdilik bu kadar..
Saygılar

3x sound hoşuna gitmediyse tyros 3 öneririm alet arkadasımda var gece gündüz beraberiz zaten sound bateri kitleri heleki gitar ve saxlar harika yamaha soundu başkadır. tabi ketronunda öyle tyros daha mantıklı olacaktır. tyros içinde çok bir destek yok ama audya desteginden iyidir yine piyasa arastırdıgın zaman kullanan ve nevale bulursun audyada hiç bir destek yok nevale olarak kötünün iyi yamaha tyros 3 bence.

Gule Gule Kullan Demolari Bekliyoruz ;)