Ketron Audya 5 By_Cto Set...

Cevap: Ketron Audya 5 By_Cto Set...

Coşkun hocam ellerinize sağlık.
Tünelmüzik'de şu an audya 5 var mı?
Fiyatı nedir? Ayrıca set'in fiyatı belli oldu mu?

başarılar.... anladığım kadrıyla üzerinde daha da çalışılıyor ve güzel şeyler olabilir. sesleri güçlü ritimler de harika.

hayirli olsun peki satisa baslandimi yoksam yeni o.s mi bekliyorsunuz birde fiyati herhalde usb olarak satilacaktir genis bir bilgi verirseniz setin icerigiyle ilgili seviniriz saygilar

Setin İçeriği Hakkında Kısa Bilgi:

215 adet ritim (3050 üç bin elli adet loop'tan oluşuyor)
127 tane yeni sample ses hepsi "ins" formatında ve bu sesler ile oluşturulmuş 240 adet User Program Sesi ayrıca çeşitli drum kitler...

Setin kilitlenmesi için yeni Operating System(update) bekliyoruz...
Update gelmeden satış başlamayacak....
Update gelince;
Tünel Müzik ile anlaşma sağlandığı takdirde Setin fiyatı belirlenecek ve satışa sunulacaktır...

Demoları Bu "By_CTO Audya 5 Demolar" Adresten Sürekli Takip Edebilirsiniz...

Demolar Yapıldıkça Tünel Müzik Resmi İnternet Sitesinde Mp3 bölümündeki Demolara Eklenecektir...

Saygılar

By_CTO

Moderatör tarafında düzenlendi:

tesekürler hocam desene yine kaldi baska bahara :) saygilar

arkadaşım çok güzel çalıyosun eline sağlıkta sen ketron için çalışıyosun çaldığın klavye pa 80 şunu mu anlamalıyım ben ketrona çalışıyorum ama korg çalmak bi ayrıcalıkmı demek istedin bu videoyu audyayla yapsaydınya polemik olmasaydı

Gerçekten mükemmel olmuş. Ellerinize sağlık. Tonlar harika geliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşım çok güzel çalıyosun eline sağlıkta sen ketron için çalışıyosun çaldığın klavye pa 80 şunu mu anlamalıyım ben ketrona çalışıyorum ama korg çalmak bi ayrıcalıkmı demek istedin bu videoyu audyayla yapsaydınya polemik olmasaydı

Hocam Güzel yakalamışsın olayı!!!

O seyrettiğin video hemen hemen 5 sene önce çekildi orada mozart'ın kv 570 piano sonatını çalıyorum...Dikkat ettiysen özgeçmişimin olduğu yere koydum yani ketron ile alakası yok orada sadece piyano tekniği ile çaldığımı göstermek ve insanlara hakkımda biraz bilgi vermek amacı ile...

Bu arada pa80 ile çaldığım mekanda arkadaşımın yeriydi çok rica ettiler bende çaldım tabi böyle polemik konusu olacağı aklıma hiç gelmezdi :)...

Bir ara Audya'da da çalar siteye koyarız...

fakat Audya ile daha şık şeyler çalmak lazım onunlada Chopin Etüdlerini çalayım diyecem ama onunda oktavı yetmez malesef sonuçta piyano değil klavye...:)

kardeşim umarım beni yanlış anlamamışsındır