Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Benim anlayamadığım bir iki küçük ayrıntı var. Birincisi, bir set hazırlanıyor ve bunun tanıtımı yapılıyor. Bu açık ama diğeri, anladığım kadarıyla, aynı OR700 de olduğu gibi aynı modelin iki versiyonu var, değil mi? Yani biri batı, diğeri Türk modeli. Öyleyse türk modelinin romu da, aynı OR700' de olduğu gibi değişik olacak, değil mi? Bu set de sadece Türk modelinde çalışacak. Ayrıca,son kullanıcı için en önemli şeylerden birisi de fiyatı... Fiyat konusunda yaklaşık bir şey söylemek mümkün değil mi, acaba? Bunlar biraz daha net anlatılabilirse, daha iyi olur kanısındayım. Saygılarımla.
yok hocom 1 tane audya5 var sadece tünelin arzusu üzerine bazi arti özellikler saglayan ve ekranda acilirken audya5t yazisi olan O.S arzulanmis ve bunun büyük kismida yapilmis en son asamasi bekleniyormus o gelince saten yapilan setide piyasaya sunacaklarmis yani audya5 ve audya5t ayni roma ve ayni görünüse sahip cünki birtane audya5 var dedigimgibi sadece O.S farki olacak ha bu O.S diger ülkelerede vereceklermi verebilirler sadece acilirken T si olmaz saygilar
yanlisim varsa lütfen düzeltin coskun hocam
Usta set ile ilgili verdiğin demolar yetersiz. Daha ayrıntılı demolar eklerseniz alet ve set hakkında daha çok fikir sahibi oluruz. Halaylar, halk müziği için yeterli demolar yok. Sesleri çoğunu demoda görmemiz lazım sesler de yok. Set ayrıntılı bir şekilde ne zaman tanıtılacak?
Bu konuda ben de Coşkun Hocama durumu bildirmiştim ama değişiklik olmadı.Bu demolarda kayıt kalitesi neden fazla yüksek değil. Normal pcye bağlayıp ses kaydı yapıyordum xd9 da ses daha net çıkıyordu.