Ketron Audya 5 By_Cto Set...

Cevap: Ketron Audya 5 By_Cto Set...

Ben ketron firmasının bu usb kilitleme sorununa çözüm bulacağını sanmıyorum.

neden bulamasinki su an ketronun sattigi usb ler var yeni sesler ve yeni ritimlerle ve bu usb yi bir orga taktiysan baska bir audyada kullanamiyorsun yani usb o orgla eslesiyor ve kitliyor gerci set bitmis ama firmadan yeni o.s bekleniyormus

Benim anlayamadığım bir iki küçük ayrıntı var. Birincisi, bir set hazırlanıyor ve bunun tanıtımı yapılıyor. Bu açık ama diğeri, anladığım kadarıyla, aynı OR700 de olduğu gibi aynı modelin iki versiyonu var, değil mi? Yani biri batı, diğeri Türk modeli. Öyleyse türk modelinin romu da, aynı OR700' de olduğu gibi değişik olacak, değil mi? Bu set de sadece Türk modelinde çalışacak. Ayrıca,son kullanıcı için en önemli şeylerden birisi de fiyatı... Fiyat konusunda yaklaşık bir şey söylemek mümkün değil mi, acaba? Bunlar biraz daha net anlatılabilirse, daha iyi olur kanısındayım. Saygılarımla.

Benim anlayamadığım bir iki küçük ayrıntı var. Birincisi, bir set hazırlanıyor ve bunun tanıtımı yapılıyor. Bu açık ama diğeri, anladığım kadarıyla, aynı OR700 de olduğu gibi aynı modelin iki versiyonu var, değil mi? Yani biri batı, diğeri Türk modeli. Öyleyse türk modelinin romu da, aynı OR700' de olduğu gibi değişik olacak, değil mi? Bu set de sadece Türk modelinde çalışacak. Ayrıca,son kullanıcı için en önemli şeylerden birisi de fiyatı... Fiyat konusunda yaklaşık bir şey söylemek mümkün değil mi, acaba? Bunlar biraz daha net anlatılabilirse, daha iyi olur kanısındayım. Saygılarımla.

yok hocom 1 tane audya5 var sadece tünelin arzusu üzerine bazi arti özellikler saglayan ve ekranda acilirken audya5t yazisi olan O.S arzulanmis ve bunun büyük kismida yapilmis en son asamasi bekleniyormus o gelince saten yapilan setide piyasaya sunacaklarmis yani audya5 ve audya5t ayni roma ve ayni görünüse sahip cünki birtane audya5 var dedigimgibi sadece O.S farki olacak ha bu O.S diger ülkelerede vereceklermi verebilirler sadece acilirken T si olmaz saygilar

yanlisim varsa lütfen düzeltin coskun hocam

yok hocom 1 tane audya5 var sadece tünelin arzusu üzerine bazi arti özellikler saglayan ve ekranda acilirken audya5t yazisi olan O.S arzulanmis ve bunun büyük kismida yapilmis en son asamasi bekleniyormus o gelince saten yapilan setide piyasaya sunacaklarmis yani audya5 ve audya5t ayni roma ve ayni görünüse sahip cünki birtane audya5 var dedigimgibi sadece O.S farki olacak ha bu O.S diger ülkelerede vereceklermi verebilirler sadece acilirken T si olmaz saygilar

yanlisim varsa lütfen düzeltin coskun hocam

Diğer Ülkelere verilmesi söz konusu değil Fabrikaya bizzat By_CTO olarak benim yaptırdığım sadece Türkiye'ye özel bir update olacak...
Normal Audya5'iniz varsa ona isterseniz Türk O.S yükleyebilirsiniz ve arasında biraz fark olur; yani batı O.S değişmez Batı O.S'nin özelliklerine ekstra özellikler eklenir, batı çalan için bu farkların pek anlamı yok ama Türkçe müzik yapan arkadaşlar için bu farklar çok önemli...

Bu özellikler eklenirken aradaki farkı anlamak için Aletin açılışına AUDYA5T yazısı eklenir...
Aletinizin normal Audya5 mi? yoksa Audya5T mi? olduğu bu şekilde anlaşılır...

Sanırım yeterli bir açıklama oldu...

Herkese bol müzikli günler!

By_CTO

Usta set ile ilgili verdiğin demolar yetersiz. Daha ayrıntılı demolar eklerseniz alet ve set hakkında daha çok fikir sahibi oluruz. Halaylar, halk müziği için yeterli demolar yok. Sesleri çoğunu demoda görmemiz lazım sesler de yok. Set ayrıntılı bir şekilde ne zaman tanıtılacak?

Usta set ile ilgili verdiğin demolar yetersiz. Daha ayrıntılı demolar eklerseniz alet ve set hakkında daha çok fikir sahibi oluruz. Halaylar, halk müziği için yeterli demolar yok. Sesleri çoğunu demoda görmemiz lazım sesler de yok. Set ayrıntılı bir şekilde ne zaman tanıtılacak?

Öncelikle Konuyu Takip Eden Herkese Merhaba!

Şuanda sitedeki demolar az sayıda haklısınız en kısa zamanda yeni demolar eklenecek biraz sabredin...

215 adet ritim(3050 adet looptan oluşuyor), 127 adet ins formatında sample ses, 240 adet user program sesi var hepsi kaliteli sesler ve ritimler bunların hepsini demo olarak yayınlamak biraz zaman alır o yüzden beklemeniz gerekiyor...

Ben şuanda Ankara'dayım biraz işlerim var İstanbul'a döndüğümde yeni demoları ekleyeceğim hiç şüpheniz olmasın...

Saygılar

By_CTO

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konuyu takip eden herkese selamlar!

Akara'daydım yeni döndüm döner dönmezde yeni demolar hazırladım şuan 3 adet yeni demo ekledim tunelmuzik.com bu adrese girip mp3 bölümünden takip edebilirsiniz...

150 adet ritim demo kaydı yaptım bunları şuan editlemekteyim hergün yeni demolar görecekseniz o yüzden sürekli takip etmenizde fayda var...

Demo sayısı çok azdı bazı arkadaşlarımız haklı olarak demoların azlığından şikayet ediyorlardı.Şimdi sanıyorum artık demo çokluğundan şikayet edecekler..:)

Şuan için yaptığım demolar sadece ritim tanıtımı üzerine seslerinde en kısa zamanda tanıtımını yapacağım.

Herkese bol müzikli bol kazançlı günler

Saygılarımla

By_CTO

Bu demolarda kayıt kalitesi neden fazla yüksek değil. Normal pcye bağlayıp ses kaydı yapıyordum xd9 da ses daha net çıkıyordu.

Bu demolarda kayıt kalitesi neden fazla yüksek değil. Normal pcye bağlayıp ses kaydı yapıyordum xd9 da ses daha net çıkıyordu.
Bu konuda ben de Coşkun Hocama durumu bildirmiştim ama değişiklik olmadı.
Benim anladığım kadarıyla net ses kalitesiyle hazırlanacak demo kayıtları diğer Audya kullanıcıları için emek hırsızlığı anlamına geliyor olabilir. Sonuçta audya ile loop ritim hazırlamak çok kolay. Alet bu donanıma sahip.. Bu yüzden Tünel Müzik bunu bilerek yapmıyor olabilir.