Ketron audya 5 resmi demolar...

Cevap: Ketron audya 5 resmi demolar...

hocam pa3x den biranda soğudum sanki.

coskun eline saglik kim ne derse desin aldirma sakin... bu arada baglama ile kaytagi on numara calmissin cok severim, cetin tarzi bi sey olmus ben henuz iki tane dinledim ama devami gelecektir heralde bekleriz . her emek sarfedeni elestiren olacaktir hatta bazilari cekememezliklerinden yazacaktir bazilari yapamadigi icin imrendiginden... bi markada isim yapmis kisiler yetenek ozurlu kisiler tarafindan her zaman rencide edilmeye calisilir sen devam et yoluna helal olsun dostum.. on numara gidiyor bence audya calismalarin

tyros4 ten başka tanımam kimse kusura bakmasın ama ritimler çok boş geliyor tyros kadar doluluğa sahip değil saund olarak ve efekt olarak kullanım açısından da çok pratik bir klavye değil benim görüşüm

Bana göre audyanın soundu tyros4 den daha kuvvetlidir. Türkiyedeki yorumlara bakmayın yabancı forumları araştırın ordaki yorumların aduya için daha ağır basıyor.

bende sx3000 var bana yardımcı olsan alet bomboşp

Pa3x I olanlar icin izdirap verici bi durum tabiki pa3x I tartismak sacma olur ancak t4 ve ketron cok saglam bu sefer :/

Süper demolar gerçek saund var sanki..

hocalarım sanırım ben anlamıyorum müzikten bu alet o kadar para eder mi sizde?? valla açık konuşmak gferekirse hiç bi şeyi sevmedim özellikleri abartılı fazla ama sesler berbat ben ilk hatamı xd9 la yaptım zaten

Hocam 3 demo harem darbuka solo izmir torbalıdan unlü şantör frenky lakaplı mehmet murat özelin or700 e yaptıgı ilk aranjelerden biridir...sadece azıcık burda yavaşlatılmıştır....