Ketron Audya Demo

Cevap: Ketron Audya Demo

Hocam "Pa800 den Tyros 2 ye gectim " derken Tyros2 Pa800'tan daha mi kalite?
- Profosyenel olmadigim ,
- vede gonlum Tyros ta oldugu icin soruyorum....
Kucuk te olssa bir cevap verirseniz sevinirim....
Calismalarinizda basarilar dilerim...
saygilar
yasarokten

Evet Tyros2 pa800 den malzeme olarakta ve en önemlisi bana göre sound olarakta çok kaliteli bir cihaz.Şimdi sakın kimse korg yamaha polemiği yaratmasın lütfen rica ediyorum.Tyrosta ram yanma derdin ve korkun olmaz.Nevale dersen aslında piyasaya pek çıkmıyor ama yeterince var.Pa800 içinse nerdeyse hergün yeni bir set çıkıyor ama adları yeni içerikleri birbirleriyle aynı.Aleti aldıktan sonra beğenmeyen arkadaşlar bile hayran kaldı.Kime dinletsem (sadece ritmleri) bar programı yapalım diye ısrar ediyor.Ayrıca düğünde de performans olarak süper.Ben memnunum.Benim istediğim kaliteli soundtu şimdi sahibim.Herkeze nasip olur inşallah.

ikisinide kullandığınız için soruyorum? pa800 ile tyro 2 arasında belirgin bir fark gözlemlediniz,mi?

Hocam şiddetle tavsiye ederim.Ben Tyros2 ye geçtim çok rahatım.

arkadaşım tyros2 ye geçtiğinde rahatladığına eminmisin bunu içtenmi söylüyorsun bide 800 gibi bir aletten geçmissin

arkadaşım tyros2 ye geçtiğinde rahatladığına eminmisin bunu içtenmi söylüyorsun bide 800 gibi bir aletten geçmissin

Elbette bir sıkıntım olmadı.Kendi ritmlerimi yazdığım ve Or700 ritmlerini okuduğu için ritm sıkıntım olmadı.Samplerları zaten sound olarak kaliteli.Birde demişsinki 800 gibi bir aletten.Kalite olarak sence 800 Tyros kadar kalitelimi ? Benim Tyrosun rami 512 mb fiyatı da 60 lira.800 ün 64 ramini 256 ya çıkar bakalım kaç lira 550 lira.Bunu tartışmayalım boşuna.

ikisinide kullandığınız için soruyorum? pa800 ile tyro 2 arasında belirgin bir fark gözlemlediniz,mi?

Tabiki ilk olarak sound Tyrosta çok kaliteli.Stüdyo kalitesinde sesler var üzerinde.İkincisi tuşe o kadar rahat ki hiç yormuyor ve çaldıkça bırakmak istemiyorsun.Üçüncüsü Ritmleri çok kaliteli.Ben her aleti açtığımda aynı ritmleri defalarca dinliyorum doyamıyorum.Bir fark daha söyliyeyim aklımdayken ram yanma sorunu yok ve 800 e göre ucuz:) Benim alet 512 mb ram maliyeti 60 lira.Bu arada şunuda açıklayayım polemik olmasın yine 800 kötü alet değil.Çok ekmeğini yedim hep beraber yiyoruz.Ama malzeme kalitesi olarak iyi değil.Nevalesi bol inkar edilemez.800 le T2 arasında kıyaslama istediğiniz için yazdım tekrar ediyorum lütfen kimse korg yamaha kavgasına dönüştürmesin olayı rica ediyorum.Hepinize saygılar.