Ketron audya hakkında...

• Konbuyu başlatan doni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 5K
Cevap: Ketron audya hakkında...

o öyle yapmış,, bu bunu demiş :) audya&yamaha a2000 = hüsran verilen emekler var.. bide kullanıcının boşa verdiği paralar.. yazık çok yazık.. şahsi kanaatim: bir alet alıpta ritim convert edeyim yok efendim editleyeyim diye kahrolup durcagıma. satarım hangi aletin ritimini convert ediyosam o aleti alırım.. mantık bunu gerektirir.. yok alet sağlammış, yok tonları süpermiş :) ee ritim yok ses yok.. olmayan ritimin tonu güzel olsa neyazar olmasa ne.. 5/6 000tl verip 3000tl lik aletin ritimini kullanmakta pek mantıklı gelmiyor... emeğe yazık... saygılar..

o öyle yapmış,, bu bunu demiş :) audya&yamaha a2000 = hüsran verilen emekler var.. Bide kullanıcının boşa verdiği paralar.. Yazık çok yazık.. şahsi kanaatim: Bir alet alıpta ritim convert edeyim yok efendim editleyeyim diye kahrolup durcagıma. Satarım hangi aletin ritimini convert ediyosam o aleti alırım.. Mantık bunu gerektirir.. Yok alet sağlammış, yok tonları süpermiş :) ee ritim yok ses yok.. Olmayan ritimin tonu güzel olsa neyazar olmasa ne.. 5/6 000tl verip 3000tl lik aletin ritimini kullanmakta pek mantıklı gelmiyor... Emeğe yazık... Saygılar..

audyam var..ben verdiğim para karşılığı aldığım sonuçtan çok memnunum...

Benimde Tyrosum var Verdigim para az bile :D

audya çok güzell cihaz..eğer beytu yapıyorsa bişeyler belki iyice güzelleşir..x9 kullandığım zamanlarda beytunun ritimlerini bilirim adam kafa adam..hele bir bitsin çalışmalar bakalımmm..nede olsa eski ketroncuyumm,ketron sevgisi bitmez bende:)

Ketron audya 5 sıfır ve.2.el fiyat durumları nedir?bilginiz varmı?

audyam var..ben verdiğim para karşılığı aldığım sonuçtan çok memnunum...

üstadım memnun olduğunuzun farkındayım.. fakat memnun olmayan çok kullanıcı var bu aletle ilgili.. siz batı müziği yaptığınızı söylemişsiniz.. size sıkıntı yoktur mutlaka.. türkmüziği yapan ve bu tarzda ritim altyapı bulamayan kullanıcılar içindi yorumum..

Bu alet hak ettigi yerde degil orasi kesin bunu yamaha yada soyleyebiliriz zira buyuk potansiyelleri var bu bir gercek...

Bu alet hak ettigi yerde degil orasi kesin bunu yamaha yada soyleyebiliriz zira buyuk potansiyelleri var bu bir gercek...

aynen abicim.. ben aleti kötülemiyorum. bence her enstrumanın ayrı bir güzelliği var.. demek istediğim bunu üreten firma türkiyede satışa sunarken müşteri portföyünü neden düşünmez.. yani bunu alan adam nasıl ritim ister nasıl ses ister.. bunlara cevap vermesi lazım müşteri memnuniyeti için.. eğer üzerine düşen olsa audya mükemmel bir alet hakeza tyros seriside aynı şekilde.. isteyen istediği gibi düşünsün ama korg bu konuda takdire layık bir firma...

Tabiki hepimizin kafasinda hep bu soru var hade yamaha umursamiyor Turkiye piyasasini ama Ketrona ne demeli bu cihaz uzeri yapacaklari ufak bir cila ile hakimi olabilirler Turkiyenin...

Ketron audya 5 sıfır ve 2.el fiyatları nasıl dostlar.3x e denk geliyomu sıfırı?