Ketron çiftetelli video

• Konbuyu başlatan muzik38
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 3K

muzik38

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800 v2
Merhabalar arkadaşlar sizlerle ketron xd9 çiftetelli demomu paylaşıyorum.umarım beğenirsiniz
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=tGaPZHvwysY"]KETRON XD9 ÇİFTETELLİ KADİFEDEN KESESİ - YouTube[/ame]

Cevap: Ketron çiftetelli video

Hocam elinize sağlık. Fena çalmamışsınız ama ritim biraz sönük kalmış sanırım. Ketron da şıkır şıkır ritimler var, belkide kayıttan böyle yansımış olabilir. Ama yinede ketronla ilgili paylaşımların yok denecek kadar az olduğu bir dönemde iyi olmuş bu paylaşımınız. Tekrar teşekkürler.

Hocam elinize sağlık. Fena çalmamışsınız ama ritim biraz sönük kalmış sanırım. Ketron da şıkır şıkır ritimler var, belkide kayıttan böyle yansımış olabilir. Ama yinede ketronla ilgili paylaşımların yok denecek kadar az olduğu bir dönemde iyi olmuş bu paylaşımınız. Tekrar teşekkürler.

evet normalde ritim şıkır şıkır ama telefonla kayıt ettiğim için güzel çıkmamış.bilgisayara direk kayıt yapmak lazım galiba.telefondan kaç tane kayıt yaptıysam berbat çıkıyor

hep aynı varyasyonda çalındığı için şıkır şıkır olan kısımlar gelmemiş. C ve D varyasyonu daha canlı çıkardı..

aynı benim rolang g-600 çalıyo gibi olmuş.eline sağlık gayet güzel çalmışsın.zamanla çok daha ii olursun.saygılar......

Hocam hiç gerek yok telefona falan, audacity programınla kolayca kayıt alınabilir. Kaydet, üzerine başka kanala kaydet, ses seviyesini değiştir, kes, kopyala, yapıştır vs. bir kabloya bakar.

teşekkürler.inşallah bidahaki seferede öyle yapacam artık

bende ketron var ama korgun çiftetelli ritimlerini tutmuyor nedense

ketronda öyle davul kitler varki ritim yazmayı iyi bilirsen korgdan çok iyi ritimler çıkar. bana göre korgdan iyi ritimleri.tabi herkesin kulak zevki farklı.en fazla 70 80 tl verip ritim alırsan kral ritimlerin olur ketron korg kadar iyi olmasa idi yeni bi firma olmasına rağmen aniden patlama yapmazdı insanların kulağı değişik canlı ritimlere hasret.ama şu varki tabi ketronun üstüne çok düşüp çalışma yapan olmadı. o korglardaki ritimleri çoğu kişi para verip alıyor ondan güzel. internetten ritim indirirsen hiç biri iyi olmuyor uyduruk kaydırık ritimler.

Moderatör tarafında düzenlendi: