ketron fabrikası

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
arkadaşlar ketron fabrikasının nerede oldugunu bilen varmı? lübnanda olması tuhaf neden italya yazan marka lübnanda üretiliyor anlamış değilim

Cevap: ketron fabrikası

Ketron fabrikası İtalyada Apeıınin dağlarından Adriya denizine doğru uzanan bölgede yer alan Marche eyaletine bağlı Ancona şehrindedir, Ve ketron firması 1981 yılının şubat ayında bir aile şirketi olarak kurulmuştur.

Cevap: ketron fabrikası

Macit abi ben İran'a bir sorayım belki orada ucuzdur. Ketronun sitesinden İranın disprütörüne baktım Tahranda. Dubaiden de fiyat alacağım orada ucuzsa oradan alacağım. Setleri de tünelden alırız parayla. Cihazın nereden alındığı önemli değil. 1 adet şeklinde gümrükten sorunsuz alırız. Bazıları demiş yok aleti tünelden almasan set sana satmazlar. Alakası yok. Cihazı istediğim yerden alırım zaten ketronun uluslararası garantisi var. Sanki tünel seti satınca cihazı nereden aldın mı diye soracak.Saçma...Tünel seti vermezse ketron ana merkezine mail atarım sizin Türkiye dispürötürünüz bana seti satmıyor deme hakkım var bu da Tünel için sorun olur.