Ketron PITCHBEND Nasıl sökülür (Soru)

KORAYYYYY

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
s 770 bk5
Ketron cu arkadaşlar sx 3000 in PITCH BEND kaçırma yapıyor boşta durduğu zaman sesi bozuyor nasıl sökmem lazım hiç ketronu sökmedim korgdan anlarım yardımcı olanınız var mı ?

PITCH BEND şeklinde yazılır. Piç bend şeklinde yazılmaz. Bilginiz olsun. Yazım hatalarınızı düzelttim. Daha dikkatli olunuz.Teşekkürler. ( FLYALONE)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Ketron PITCHBEND Nasıl sökülür (Soru)

ters çevir vidaları sök zaten açında herşeyi görürsün kapağı açarken biraz özen gösterirsen kablolar vs. bende vaktinde gem wk4 vardı çöpe gitti :)

hiç aklına kötübir şey gelmesin ketron un içi çok basittir vidaları sök direk karşında piçbend

kolayca sökebilirisin ama klavye vidalarının yuvalarına dikkat et kırılmasın yoksa klavyen sallanır:)

Pİtch bend in alt hizasında 4 adet vida var sadece onları sök orgun komple sökmeyeceksin kesinlikle ve kare şeklindeki siyah tablayla beraber üst taraftan kolayca çıkarabilirsin ve fişlerini söküp gerekli tamiratı kolayca yaparsın ayrıca sx3000 hakkında bilgi sahibi olmayan arkadaşlar lütfen yanlış bilgi vermeyiniz .

teşekkürler üstadlar halletim arzayı hakkaten basitmiş ve çok sağlam olduğunu bikere daha gösterdi