Ketron Plus 3 Nasıl Yüklenir ?

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 5K

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
arkadaşlar internetten plus 3 ün snd pcm dosyalarını buldum nasıl yükleyecem ilk öncelikle hangisini yükleyeyim üzerindeki plus silinmesi gerekiyormu otomatik mi siliyor tarif ederseniz sevirinim. bu arada aletim plus 4 degil sanırım edi zurna yok ve ketron xd9 un dogumgünü ritimini okuyor. bu ritim 16 mblık çıktıgında verilen demolarda var plus 4 olsaydı okumazdı.

Cevap: Ketron Plus 3 Nasıl Yüklenir ?

bu kadar kişinin içinde kimse bilmiyormu yani ?

1-ilk önce 16 tane disket alıyosun yeni yok ise, 2 tane sağlam da olur...
2.disketin içine pcm dosyalarını at...
3-klavyeyi kapat..pcm dosyalarını attığın disketi tak...
4-klavyedeki f7 tuşuna basılı tut ve aç pcm leri otomatik yüklemeye başlıcak.. ( bu f le başlayan tuşlardan başkasıda olabilir yalnış hatırlıyo olabilirim)
5-yükleme bittikten sonra...bin doyalarını 1 den başlamak üzere tek tek, yani diskette 1 tane bin dosyası olacak tak load yap... 1. yükleyi yaptıktan sonra org reset atacak, aynı işlemi bin dosyaları bitene kadar yap(yani 16 kez reset ata ata 16 tane bin dosyasını yükleyecek)nyüklemesi bittirdi ise sırada set vs. yükleme var..onlar sana kalmış...
kendi dilimce anlattım hatırladım kadarı ile umarım yardımcı olmuşumdur...

hocam yanlıs hatırlamıyorsam bin dosayası yoktu. snd ve pcm var geri kalanlar setler felan. artı birşey daha soracam klavyede etnich kısmına gelince 5 sayfa sesler çıkıyor. orada flash 16-D yazıyor. yalnız indirdigim plus 3 dede 16 mb d yazıyor dosya ismi olarak orgdaki ile aynıomı acaba ? erso nun ritimlerini yükledim okumadı aynı ise çünkü plus 3 dosyaların içinde erso set var ? acaba benim ki plus mı sadece. belrittigm gibi dogum günü rtimini okuyor 16 mblık çıktıgındaki demolarda var bu dogum günü ritimi.

evdeyim şu an denedim pcm dosyasını taktım f6 ya basınca floopyı taradı hiç birşey yapmadan geçti sonra snd deneyeyim dedim ondada taradı geçti yükleme yapmadı disketler sağlam 2 3 tane denedim neden olabilir? tünel müzik aletin 2.1 ise snd 3.0 ise pcm yükle dedi. bende ki 3.0 yüklü üzerinde aldıgımda öylemiş ve şuanda plus 2 varmış üzerinde. nasıl başlatabilirim yüklemeyi ? birde pcm dosyaları okadar karısık ki öncelikle hangisi atılacak.

XD1600A0.PCM
XD1600A8.PCM
XD1600B0.PCM
XD1600B8.PCM
XD1600C0.PCM
XD1600C8.PCM
XD1600D0.PCM
XD1600D8.PCM
XD1600E0.PCM
XD1600E8.PCM
XD1600F0.PCM
XD1600F8.PCM
XD160080.PCM
XD160088.PCM
XD160090.PCM
XD160098.PCM

aynen sıralama böyle ?

org a 3.0 ağır gelir 2.1 yükle

snd yükle bence

2.1 ile 3.0 arasındaki fark nedir peki ? birde ritimlerde aksama oluyor çok şaşırtıcı birşey. birde 2.1 yükleyince snd mi atmak gerekiyor pcm okumaz mı ?

internetteysen eğer buraya yaz merak ettimhalledebildinmi şu an netteyim

yok farketmez ustası bana2.1 en idaal olduğunusöyledi