KETRON RİTİM PROJEMİN İLK DEMOLARI ümit

PİYANİST ŞANTÖR

Paylaşımcı
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
...............................

Ekli dosyalar

• uce sezenaksu slow.mp3
    1.2 MB · Görünümler: 375
  • uce arabesk vahde.mp3
    670.1 KB · Görünümler: 344
  • uce bolero.mp3
    682.7 KB · Görünümler: 329
  • uce turk slow.mp3
    508 KB · Görünümler: 338
  • uce bursa çiftetelli.mp3
    777.6 KB · Görünümler: 374
  • uce kemalpaşa.mp3
    682.7 KB · Görünümler: 294
  • uce sepetçi.mp3
    788.2 KB · Görünümler: 313
  • uce karadeniz.mp3
    339.4 KB · Görünümler: 288
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: KETRON RİTİM PROJEMİN İLK DEMOLARI ümit

hocam zannediorum yamaha ritimlerini daha doggrusu a1000 ritimlerini atmısın convert edip davul kitlerinden belli ozman a1000 alıp kullansın kullanıcı neden 2500 lira para verip a1000 nin davul kitlerini kullnsın ki...Tünel muzikte bu hatayı yapmıstı guzelim alete a1000 nin davul kitlerini sampling olarak attı aletin saundu a1000 gibi geliordu bence yazık sx3000 gibi bi alete on numara davul kitleri var uzerinde ah bi elime alet gecse neler yapıcam da takas eden yok işte

a1000 davul kitleriyle alakası yok ketronun kendi drum kitleri ben sample ses yükleyememki değilmi:)

bunlar a1000 ritimleri yaw... hatta ben sezen aksunun bu parçasının ritmini a300tr ye atmıştım a300 deki intronun aynısı :)

sadece a1000 olsa iyi:) sadece iki ritim
diğerleri pa80

Çalışmalara devam....

Çalışmalara devam....

:) heralde kullanıcılar içinde benden başka çalışan da yok fakat son zamanda baya bir hareket var ketronda sistem nk yeni ritimler çıkardı audya5 seti çıktı ve sx3000 ve xd9 için yeni pcm ler snd ler yapılacakmış tünel müzik tarafından

sizleri tebrik ediyorum değerli üstadlar... convertleyip convertleyip sunalım piyasaya :) pa80 deki en efsane 2-4 ritimleride convertleyelim :)

korgtan yaptığım ritimler için 6 adet drum kit düzenlemek gerekti oldukça zorlandım ve vaktimi aldı bu sayede yaklaşık 30 kadar beğendiğim ritim hallettim bu arada çerez olarak yamaha a1000 için yapılmış en beğendiğim ritim olan sezen aksu slow ritmini yaptım bunun için drum kite gerek yoktu zaten şimdi sırada or700v2 plus var bundan ritim almak en kolayı olacak çünkü iki drum kit var zaten yapılmış bütün ritimler bu drum kitlerle olduğu için

Moderatör tarafında düzenlendi:

başka aletlerden uyarlanmış ritimler olsa da, Ümit'in ritim ve ses çalışmaları oldukça güzel.. ben şahsen bir amatör olarak kendisinin emeğine saygı duyuyorum ve takdir ediyorum.. Bu arada sistemnk'nin ritim seti önce 100 TL idi, şimdi 75'e düşmüş.. alan kişilere ileride sesler de verilecekmiş.. bu ritimleri alıp deneyen var mI? almaya değermi?
saygılar..