galibdede
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Merhabalar. Klavyemi yeni aldım(sx3000). Flash disk okuyabilen bir org benimki. Tünel Müzikten bana verilen flash diskteki ritimleri orga yüklemek istedim; lakin 18 tane ritmi ancak yükleyebildim. Hafıza hemen doldu. Bu bende biraz hayal kırıklığı yaşatmadı desem yalan olur. Bu aletin dışarıdan ritm yüklemesi için kapasitesi bu mudur? Yoksa ben mi hatalı bir yükleme yaptım? Bu konuda bilgili bir kardeşimden yardım talep ediyorum.
Bir de flash diskten direkt olarak yani orga ritmi yüklemeden flash disk üzerinden ritmleri kullanmak mümkün mü? Yanlış bir şey yapmamak için çok fazla deneyemiyorum. Ritmleri silmekten korkuyorum.
Son bir soru daha: Herhangi bir flash diske ya da hard diske orgtaki dokümanların (ritimler,sesler...) tümünü kopyalamam mümkün mü? Denedim ama maalesef bu denemem de hüsranla sonuçlandı.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bir de flash diskten direkt olarak yani orga ritmi yüklemeden flash disk üzerinden ritmleri kullanmak mümkün mü? Yanlış bir şey yapmamak için çok fazla deneyemiyorum. Ritmleri silmekten korkuyorum.
Son bir soru daha: Herhangi bir flash diske ya da hard diske orgtaki dokümanların (ritimler,sesler...) tümünü kopyalamam mümkün mü? Denedim ama maalesef bu denemem de hüsranla sonuçlandı.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.