• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

ketron sx300 almayı düşünüyorum...

hakiiiiklavi

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
m-audio axiompro korg x50 roland xp
daha önce 1 ay kadar xd9 kullandım o tuşeye hiç alışamadım o kadar sert geldiki bana sx3000de aynı sertlikte mi acaba.. bu çok önemli...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ketron sx300 almayı düşünüyorum...

sx3000 ile xd9 aynı tuşeye sahip.

hicbir alakası yok daglar kadar fark var ben sx 3000 kullandım tusesi su an piyasadaki pahalı orgların cogunun tusesinden iyidir insana güven verir ve elinin oturdugunu hissedersin..............

XD9 UN un tuşesi pa80 gibidir YALNIZCA YAYI BİRAZ DAHA SERT GALİBA fakat sx3000 tuşesi yarı ağırlıklı daha kaliteli tuşedir çalarken yağ gibi akar fakat şimdi kullandığın orgun oyuncak tuşesinden sonra sani bu gerçek tuşe biraz irkiltebilir :D almadan dene bence

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhabalar...

XD9 kullanmadım ancak "SX3000"de çok kaliteli bir tuşe var.Keyboard tuşesi ile karıştırmayın ; yarı ağırlaştırılmış piyano tuşesi var bu cihazda.Zamanla alışılacak bir durum ; ama alışınca da keyboard tuşesine geçmek istemezsiniz.Zaten cihaz komple kalite hocam...

Selâmlar...

tuşesi çok farklıdır.her ikisinide kullandım

piyanoya benzerse sorun yok zaman benim kullandığım alette tuş hassasiyeti açıkken sesi zor çıkartıyordum :) ama piyano çalarken çok rahatım tşk. sağolun arkadaşlar...