KETRON SX3000 demolar by_umit

PİYANİST ŞANTÖR

Paylaşımcı
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
,..............................................................

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: KETRON SX3000 demolar by_umit

Süper sesler ve demolar. sağolun..

mesela alt yapı gibi geliyor denge mükemmel pa80 le kıyasladığımız zaman dağlar kadar fark var pa80 oyuncak kalıyor ama derimki tunel muzik edi zurna gündem yay ve değişik yeni sesler koysa org pa800 ü sollar diye düşünüyorum :) sağlamlık yönünden zaten solladıda bide set konusunda el birliği olsak mükemmel ötesi olacak

) Sağlamlık yönünden zaten solladıda: Pa800 ü sollar diye düşünüyorum org mesela alt Yapı görmeme gelmiyor Denge mükemmel pa80 le kıyasladığımız Zaman Dağlar sorunu çözecek kadar Fark var pa80 oyuncak kalıyor AMA derimki tunel muzik edi zurna gündem yay ve değişik Yeni sesler koysa; [50652 = macitvega QUOTE] kollamak konusunda el BİRLİĞİ olsak mükemmel ötesi olacak [/ QUOTE] set

tünel müzik bu dediğin sesleri yaptı zaten xd9 lara plus4 adı altında 16mb lik sesler sx3000 ne ise daha kaliteli 32mblik sesleri yüklüyor

yok gündem yay dediğim pa800 lere konulan ilk tritonda dinlediğim yay mesela demomdaki gibi yay kesilmeyecek düz olacak ve ayrı tellerden çalacak mesela ben yapmaya çalıştım demodaki gibi benzetmeye çalıştım hani cello -36 keman 1 -36 keman2 -24 keman3 -12 keman4 00 keman5 +12 ayrıca içerisinde ud ney brass kabak kemane olması gerek ayrıca ince ayarlarda -7 +7 -3 +5 gibi detoneler olması gerek mesela pa55 e yaptıgım yaylı grubu çok güzeldi portamento lar 20 ila 56 arası yapmıştım karman çormandı ama süperdi pa55 i satınca yayda gitti ama tekrar yaparım

sx 3000 de bu şekilde detoneli bir yaylı var ama dediğin gibi bu şekilde 4 lü ses yapılabiliyor detoneli yaylılar ve portamento düzgün ayarlanırsa güzel bir yaylı ortaya çıkabilir

portamento ayarını sölim o zaman tek portamento 49 54 arası kafana göre 49 da biraz daha hızlı çalabilirsin fakat piyasa bu kadar ince ayarlara girmiyor ben canım sıkıldıkça ses editliyorum bu durumda yeni yeni sesler oluyor elimde imkanım olsa tüm ketron modellerine set yapmak istiyorum ama ne yapalım sadece xd9 plus ve vega lara destek verebiliyorum

bu alete set yükleme kolay oluyor mu.tünele gidip zurna yükletecem demişsin.orgu da beraber mi götürmek zorundasınız.bir de alet açıldıktan sonra nekadar zamanda hazır oluyor,nerede üretilmiş,kaç kg.kaç polifoni ses kalitesi var.saygılar.....

bu alete set yükleme kolay oluyor mu.tünele gidip zurna yükletecem demişsin.orgu da beraber mi götürmek zorundasınız.bir de alet açıldıktan sonra nekadar zamanda hazır oluyor,nerede üretilmiş,kaç kg.kaç polifoni ses kalitesi var.saygılar.....

bu alete set yükleme bölüm bölüm en kolayı yapılan ayarları yüklüyorsun user voice user drum program register pover on setup gibi 1 disketle ayarlar yüklenir ama olanları kullanabilirsin mesela 2, etap olan snd pcm yüklenmesidir o 16mb lık snd yada pcm leri pc yolundan yada disket aracılığı ile 16 ayrı disket ile yükleyebiliyorsun istanbula gitme sebebi snd pcm leri vermiyorlar sadece yükleyorlar ücretli oldugu için 3, etap olanda snd pcm set üretme en zor olan hatta imkansız gibi maddiye bağlı ve bi o kadarda yorucu olanıdır klavyeler sanırım 14 kilo 64 polifoni olması lazım ama sesler 44100 wav format oldugu için sesler çok net geliyor alet açılır açılmaz 30saniyede açılıyor üretim yeri italya :) sorularına cevap verebildiysem ne mutlu

sample sesleri bizde yükleyebiliriz ama snd dosyası halinde yükleyebiliyoruz disketle tünel müzik yeni sample seslerden para kazanmak için seslerin kopyalanmasını istemiyor bu yüzden snd dosyası haline getirmiyor 200 lira karşılığında yeni sesleri orgu veya ses kartını götürerek yükletebiliyoruz bunun dışında set yani program user ses ve ritim yüklemelerini kendin disketle yapabilirsinKETRON 'un yeni tasarımı olan SX3000 güçlü soundu, doğal alt yapısı, yarı ağırlaştırılmış 61 tuşlu klavyesi , çift yönlü pitch bendi , 2 x 25 watlık anfi çıkışı , kolay kullanımı , menü pratikliği ve sağlam dizaynı ile siz müzik severlerin beğenisine sunulur.

SX3000 ritim çeşitleri içinde 2/4 , 4/4 , 5/8 , 6/8 , 7/8 , 9/8 , Azeri , Çiftetelli , Halay , Misket , Roman , Vahde , Zeybek , Show , Duble , Pop , Slov , Türkü ,Vals , Vahde gibi çok çeşitli türk ritmini. Akustik , Pop , Beat , Latin , Dance , House , Tecno , Rock , Hip hop , Swing , Folk gibi çok çeşitli batı ritimlerini içermektedir.

SX3000 sound altyapı çeşitleri olarakda canlı performanslı Bağlama , Elektro Bağlama , Dörttelli Bağlama , Lesli Bağlama , Zurna , Mey , Ney , Ud , Kanun , Cümbüş , Tanbur , Kabak Kemane , Keman , Kemençe ,Tulum , Klarnet , Macun , Solo gibi çok çeşitli türk seslerini.88 tuşu kapsayan bir Grand Piano, Saksofon, Brass, Trumpet , Akustik ve Klasik Gitar , Akordion, Organ, Dijital Drawbar , Synth, Pad , Elektrik Gitar gibi bir çok daha orkestra seslerinin yanında.

SX3000 drum altyapı çeşitleri olarakda Asma Davul , Hollo , Bendır , Tef , Fx , Hint , Etnic ve darbuka çeşitleri ile orjinal akustik ve electro drum kitlerini içermektedir.

SX3000 XD9 un tüm özelliklerine sahiptir ve bir çok opsiyon ( Hard Disk , Vocalizer) ile
desteklenebilir.

32 MEGA BYTE : Sampling Flash Rom.

BASS & DRUM : Bas gitar sesini ve davul kitini aynı anda kullanabilme özelliği.

RIFF : Ritimle Midi çalarken tonaliteyi değiştirme imkanı.

SMART 7TH : Akıllı 7. akor, önce çalınan akorla orantılı 7. akora yeni bir şekil veriyor.

SMOOTH ALTERNATE : Temel bas sesini değiştirme imkanı.

ARABİC SCALE : Koma fonksiyon butonları.

ARRANGER MUTE : Ritimdeki sesleri açma veya kapatma imkanı.

1 TOUCHE to STYLE : 10 favori sesinizi ritimlere bağlama imkanı.

MULTI TAB : 16 değişebilir özelik düğmesi.

DRUM ON / OFF : Davulları açma kapama imkanı.

GM : 16 GM multi parta bağlama imkanı.

ASSIGNABLE : Kullanıcı tarafından seçilebilen fonksiyonlar.

REGISTRATION : Tek tuşla performans seçme imkanı.

Teknik Özellikler

Keyboard : 61 Tuş velocity sensitive. 6 Velocity seçeneği. Pitch & Modulation joystick. Aftertouch.

Rom : 32 Mega Byte PC sounds.

Flash Rom : 32 Mega Byte Flash kart.

Arabic Scale : Koma foksiyon butonları.

Multi Function Buttons : 1-16 multi foksiyon butonları.Mode Select : Drum On/Off , SFX, GM Part access, Free Assignable, Registration Groups.

Display : 240 x 128 pixel backlit graphic TCF.

Floppy Disk : 3.5 2DD/HD.

Hard Disk : Type ATA IDE 2.5. 10 GB. (max).

Sound Generation : 290 Orkestral Preset Sound. 292 GM Ses. 1000 Perkisyon sound. 32 parts Multitimbral.

Sound Türk : Yeni 64 adet Türk sound.

User Voices : 110 User Ses edit kapasitesi: A,D,S,R, Cut Off, Resonance, Effects.

1 Touch : 120 programlanabilir ses özelliği 1 Touch / Favori Sounds.

Drawbar : 10 Digital Drawbar effects.

Program : 120 programlanabilir ses menüsü.Menü özelliği içinde 4 ses, 4 splits. Sustain, Portamento, Velocity switch, Duet, Trio, Morphing, Steel, Slide, Harmony. Single & Global mod

2nd Voice : 292 Preset programlanabilir ikinci ses.

Registration : 198 programlanabilir user performans menüsü, Single & Global mod. Multi Tabs menüsü ile kolay kullanılabilmesi.Registration Grup 1-16 değişebilir buton.

Drum 1 : PC Rom hafızasında 21 adet Batı ,3 adet Türk drum set seçeneği. 24 adet User drum set yapabilme seçeneği.

Drum 2 : PC Rom hafızasında 62 adet Live (Canlı) Drum set. Yeni Akustik ve Latin audio Looplar.

Drum 3 : Flash rom hafızasında Yeni 8 adet Türk Drum set seçeneği.

Arranger : 128 Yeni ritim, Unplugged, Real Latin, Ballroom ve Pop Styles. Riff seçeneği. Arranger part Mute. After Fill. Smart 7th. Alternate Bass. Swing Bass. Professional Guitar templates.
Rewritable parameters.

4 Arrangers : A, B, C, D. 3 Intro / Endings, Fill In, Break . Interactive Accompaniment. Manual Bass. Jump. Tap Tempo. Accelerando-Ritardando. Tempo control. Pedal board fonksiyonu.Rootless & Standard Chord recognition.

Pattern : Ritim Edit foksiyonu : Record, Clear, Copy , Remap.

Song Recording : Real time Song Recording ile Disk kayıt. (HD or FD).

Pianist : Standard & Auto Piano. Sustain On / Off.

Octave : 1 oktav Up / Down.

Double : Lower octave.

Harmony : Full, Jazz, Double, Bluegrass, Trill, Repeat, Folk 1, Folk 2.

Transpose : + / - 24 ton.

Accordion Mode : International, Belgique. Velocity kontrol, Left & Right. Bass&Lower oktav.
Left Drum, Bass&Chord.

Bass & Drum : Sol elde bas gitar sesini sağ elde davul kiti kullanabilme özelliği.

Effect : Multi effects DSP. 60 Farklı effect. Reverbe, Chorus, Flanger, Delay, Tap Delay 4 / 8, Wha Wha, Distortion, Overdrive, Rotor Slow / Fast , Bass Boost. Portamento. Mono – Legato fonksiyon.

Micro : Mikrofon kullanımı.Gain kontrol. Echo, Reverb., Pan / Pot, Pitch Shift, Talk mod.

Vocalizer : (opsiyon) Harmonizer, Vocoder, Melody types, Midi Vocalizer track, Vocalizer ile Arranger, Vocal effects. Left & Right Harmoni.

Midi Player : SMF Song playback, karaoke ve Txt dosyaları.Konvert. Kar & Midi. Juke box. Transpose. Song List. Drum & Bass. Lead On / Off .

Drum Remix : Canlı performans. Şarkıyı ve ritmi aynı anda çaldırabilme. Şarkı ve ritim seçme.

Midi : In 1, In 2 , Out, Thru. 32 Midi Kanal. GM standardı.

Output : Left / Mono, Right. Sustain ve Volume Pedal. Footswitch (6 or 13 switches). Micro out.

Input : Stereo Kulaklık. Micro jack.

Computer : PC / Mac host Interface.

Video Interface : (opsiyon) Sistem : PAL, NTSC, Super VHS. Monitor, Mirror, Zoom, Karaoke ½ sayfa ve ful ekran, Mark, Underlined. Size ve position kontrol.

Anfi : Yeni 2x25W RMS Stereo 2 yollu kolon çıkışı. Kolon On / Off switch.

Opsiyon : Video Interface, Vocalizer, Hard Disk , Pattern Ram.

Ölçü : Boyu x Eni x Yüksekliği = (115 x 39 x 12,5 cm.)

Ağırlık : 17 Kg.

Enerji : Automatic Voltage detection (110v/60Hz – 240V/50Hz)

org 17 kg çünkü metal kasa o yüzden ağır tuşe yarı ağırlıklı kaliteli
orjinal italyan malı
30 saniyede açılıyor