KETRON SX3000 demolar by_umit

Cevap: KETRON SX3000 demolar by_umit

bayağı teferruatlı bir aletmiş.kullanmasını becerebileceğimi bilsem alınacak bi aletmiş.ama belli olmaz kısmet.verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.saygılar.

paran çoksa pa800 tavsiye ederim ama tanıdık tamirci bulman gerek ben korg kullandığım dönem adam 1 açmaya 50 tl alırım demişti masrafta 50 çıksa 100tl alırım demişti ve pa1x pro 1 ayda 2 kez bakıma gitmişti ki pa1x pa800den çok sağlam ama durumun tamircileri doyuracak kadar iyi değilse gariban işi alacaksın sağlam x1 xd9 sx3000 hatta gücün yeterse audya al ömürlük tahminen emekli eder bizi

bunlar çok yararlı bilgiler.şu ara pa80,pax1 ve sx3000tr üçlemi içersindeyim.ketronun resmine baktım görünüş çok süper ama çok karışık gibi geldi bana.tek problem bu şu anda.teknik konularda çok altlardayım.bu aleti kullanan yok izmit te veya ben görmedim.burda elini sallasan pa80 ve pa800 e değiyor.neyse daha önümde kış dönemi var acele etmek istemiyorum.aleti çok dikkatli kullanan biriyim.benim kullanmamla alete birşey olması mümkün değil.benim korkum aleti alırken problemli olması.ev kullanıcısıyım.neyse hayırlısı ne olursa o olsun.gw8 i satamazsam zaten kullanmaya devam edicem.hoş alet.saygılar......

bunlar çok yararlı bilgiler.şu ara pa80,pax1 ve sx3000tr üçlemi içersindeyim.ketronun resmine baktım görünüş çok süper ama çok karışık gibi geldi bana.tek problem bu şu anda.teknik konularda çok altlardayım.bu aleti kullanan yok izmit te veya ben görmedim.burda elini sallasan pa80 ve pa800 e değiyor.neyse daha önümde kış dönemi var acele etmek istemiyorum.aleti çok dikkatli kullanan biriyim.benim kullanmamla alete birşey olması mümkün değil.benim korkum aleti alırken problemli olması.ev kullanıcısıyım.neyse hayırlısı ne olursa o olsun.gw8 i satamazsam zaten kullanmaya devam edicem.hoş alet.saygılar......

pa80 temizi nadir olarak rastlanıyor 2500-2600 lira istiyorlar sonuçta güzel alet
ritim ses bol değişik kartlar alırsın ritim yazmayı editlemeyi bilmiyorsan almanda fayda var
sx3000 hazır nevale arayanların işine gelmez sadece prof drum kitlere sahip olarak ritim yazmayı sevenlere ve canlı sound isteyenlere ve benim gibi titiz ve pimpirikli adamların seveceği bir alet fakat piyasada fazlasıyla ritim ve setleri var
fakat pa1x özellikle pro çok daha iyi cihaz ama 3700 lira fiyatı ve sx3000 de pa1x den çokta aşağı kalmaz ve 2500 lira veya daha ucuz

2000 tl ye bu sitede satılıyordu pa1x almak istersende 3100 tl ye temiz bi tane ayarlarım saygılar