- Enst.
- 20 yıllık yamaha psr6300:)
Cevap: Ketron SX3000 Korg PA60 ritim coklugu?
bende su an sx3000 kullanıyorum ve ritm eksikliği hissetmiyorum.size anlatmak istediğimi anlatamadıgımdan dolayı üzgünüm.kusch arkadaşım daha güzel ifade etmiş.neticede dogru 1 tanedir.konunuza cevap yazdıgım için tekrar özür.haklısınız ben bilmeden konuşuyorumYazdiklarimi anlamadan cevap veriyorsunuz veya anliyorsunuz, anlamindan cikarip cevap veriyorsunuz, polemige gerek yok diyor ama polemik yapiyorsunuz.
Kirmizi isaretledigim yazinizi tekrar okuyun, hem olabilir diyorsunuz, hem fabrikasyon seslerdir diyorsunuz, yani bilmiyorsunuz, kendi karsilastirmaniz yok oldugu anlasiliyor, emin degilsiniz.
Kartli Korg PA60 ve PA80'nin daha kaliteli ses ve ritim zenginligi olup olmadigini bir ORGCU olmadigim halde anlayabiliyorum, kaygisiz olun.
Ketron SX3000 2 senedir var bende, Korg PA60 HD kisa süredir ve bu aralarda daha öncede yazilarimdada belirtigim gibi Korg PA80 ve PA800 bircok kere deneme dinleme karsilastirma sansim oldu. Ben Orgcu degilim ama Korg PA800 kullanan yakin akrabam ve müzisyen arkadasim var.
Ketron SX 3000 zaten kalite farkini ilk bakista kasasindan, tuslarindan anliyorsun, sound ve ritimlerinin zaten burda herkes söylüyor.
Burda Ketron SX3000 tek sorunun ritim azligi olarak görülmesi ve ben bunun böyle olmadigini görüyorum. Soundlar hakkinda birsey yazmadim. Korg PA60 Bati Orgu deyince ben darbuka,saz vs.. seslerin ve oryantal ve türk ritimlerinin calistigini belirttim. Kartlida daha farkli daha kaliteli sesler olabilir.
Kaldiki, sadece bati enstumanlarini Korg PA60 ve Ketron SX3000'lede karsilastirmis olabilirim ama bundan zaten bahsetmiyorum, ritimlerin fazlaligindan, azligindan bahsediyorum.
Bu benim sadece sahsi tespit ve fikrim. Konunun basligindan ve iceriginden anlasilacagi gibi bilgi eksikligim varsa, yanilmam varsa, USTALARIN anlasilir bir sekilde bana benim gibi eksigi olan arkadaslarla bilgisini paylassin.
Bakin @kuscy arkadasimiz ne güzel anlatmis.
Saygilar