Ketron SX3000 Şok Fiyat..

Cevap: Ketron SX3000 Şok Fiyat..

Merhabalar...

Orgu ben aldım dostlar;Bu pazartesi yada en geç salı günü cihazı teslim almak için Mehmet Ali Bey'i ziyaret edicem.

Herkese iyi günler diliyorum...

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan aletle ilgili her konuda yardımcı olabilirim.

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan aletle ilgili her konuda yardımcı olabilirim.

Dostum çok teşekkür ederim.

Cihaza yabancıyım.Başını fazla ağrıtmamaya çalışırım. :)

Ancak,bir müddet, cihaz evde yatacak.Özel işlerimden dolayı müzikten bir süre kopmak zorundayım.Cihazı fırsatı değerlendirmek amacıyla aldım.

"KETRON" un saundu ve kalitesi beni mest etti;bayıldım cihaza.Gerçekten fiyatına göre muhteşem cihaz...

Hoşçakalın...

alana ve satana hayırlı olsun gerçekten kaliteki bir org bende önümüzdeki hafta istanbuldayım kısmetse vocalizer (250lira) ve plus4(100lira) taktıracağım bu masraflar satarken malesef para etmiyor ama bende orgu uzun yıllar inşallah kullanmayı düşünüyorum trigovina hocam artık sende bundan sonra pa2x 3x alırsın umarım tekrar aynı orgu almak olmaz şahsen ben bir orgu satınca ne kadar iyi olursa olsun aynısını almam değişiklik güzel oluyor ama daha iyisine doğru

Orgumu ihtiyaç nedeniyle satmak durumunda kaldım, forumda konuyla ilgilenen tüm arkadaşlar bunu biliyor zaten.. En az 6-7 ay başka org alamam. Borçlarımı kapatmam lazım.. Ayrıca hobi amaçlı pa2x ya da pa3x' e o kadar para bağlayıp evde kullanmak hiç mantıklı değil.. Bir de, hoparlörsüz orgu evde kullanmak tamamen işkence..
Ketronlar sound olarak harika.. Hem de makul fiyatlı.. Aynı sound'u bulabileceğim herhangi bir hoparlörlü ve makul fiyatlı org beni her türlü tatmin eder..
Gönlüm pa1x'ten yana ama biz alana kadar temizi kalır mı bilemem..

Saygılar

kalır kalır pa1x de çok güzel alet bende almayı düşündüm ama 3500 lira vermeye kıyamadım

Dostum çok teşekkür ederim.

Cihaza yabancıyım.Başını fazla ağrıtmamaya çalışırım. :)

Ancak,bir müddet, cihaz evde yatacak.Özel işlerimden dolayı müzikten bir süre kopmak zorundayım.Cihazı fırsatı değerlendirmek amacıyla aldım.

"KETRON" un saundu ve kalitesi beni mest etti;bayıldım cihaza.Gerçekten fiyatına göre muhteşem cihaz...

Hoşçakalın...
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, ha demolarda eksik olmasın...

Sana ritim göndermiştim Ümit Hocam aldın mı?
Ayrıca beğendiğim ritimlerden kayıt yapmanı da rica etmiştim..
Ulaştı mı sana?

abi hayırlı olsun her iki tarafada güle güle kullan

Merhabalar...

Orgu ben aldım dostlar;Bu pazartesi yada en geç salı günü cihazı teslim almak için Mehmet Ali Bey'i ziyaret edicem.

Herkese iyi günler diliyorum...
Çok sevindim dostum hayırlı olsun artık işlerini halledince bol rock ağırlıklı parçalarını dinleriz inşallah...