ketron sx3000

• Konbuyu başlatan aytuğ
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 22
  • Görünümler : 9K

aytuğ

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
arkadaşlar bundan 4 ay önce sx3000 nim vardı ve ben pa80 le takas yaptım.yapmaz olaydım,kesinlikle sx3000 ni hiçbir alet tutmaz benim için, ve çok pişman oldum.lütfen benim gibi hata yapmayın.en kısa zamanda geri alacağım. hoşçakalın.umarım mesajımı almışsınızdır.

Cevap: ketron sx3000

hata yapsak ne olacakki alt tarafı bir org bir cep telefonu parası daha iyisini alırız satsak bile
ayrıca ben bir sattığım aleti tekrar almam daha iyisini alırım her zaman daha iyisini almayacaksamda satmam zatenbazıları sıkıştığı için org satıyormuş aslında bahane o sırada para lazım olabilir onun içinde zaten bartık beğenmediğimiz orga gözümüzü dikeriz ve satar kurtuluruz hem iş görülür hemde sonradan daha iyi alırız ben de öyle yaptım or700 vardı bende artık beğenmez olmuştum kombi almam gerekiyordu hemen sattım kombi aldım artık hem or700 den kurtulmuştum hemde yeni alet alma hevesi gelmişti bana
or700 zü kombiye sattım:)

canını sıkma dostum yine alırsın inşallah.allah kimseyi korgla mağdur etmesin.bende pa2x kullandım bunalıma girmiştim.

benim anladığım ketroncuları kulaktan dolma bilgilerle ketrondan soğutuyorlar... bu yüzden korg u çok çok iyi bişey sanıyolar... ben şunu söyleyim xd9, sx3000 çok iyi klavyeler kesinlikle pa 80 bunların yerini tutamaz çünkü ketronun ritimleri çok daha canlı ama sesler olarak pa 80 biraz daha iyi olabilir...bence tek sorun ketronda daha çok ritim yapılmıyor yeni nevaleler çıkmıyor, zamanla arkadaşlar sıkılabiliyor gidip başka bir klavye alıyorlar, sonrada ketronun farkını anlıyorlar tabi, tabi iyi bir para verip pa 800 vb.. gibi 3 ,4 milyarlık klavye almazlarsa... bide xd9 un kasası çok ağır pa 80 daha hafif... bu daha benim fikirlerim....

tünel müzikte iş yok bence hocam.internet sitelerinden anlarsınız ne demek istediğimi.dediğiniz gibi ketron çok iyibir klevye ama firma sağdece satıyor,ketron adına hiçbirşey yapmıyor,bizlerdede ritm yazma kabiliyeti yok,birsüre sonra sıkıyor aynı şeyleri çalmaktan.bütün suç tünel müziğin burda.saygılar

arkadaşlar bundan 4 ay önce sx3000 nim vardı ve ben pa80 le takas yaptım.yapmaz olaydım,kesinlikle sx3000 ni hiçbir alet tutmaz benim için, ve çok pişman oldum.lütfen benim gibi hata yapmayın.en kısa zamanda geri alacağım. hoşçakalın.umarım mesajımı almışsınızdır.
çok yanlış yapmışsın pa80 yerine bari pa800 alsaydın daha iyi olurdu güzelim aleti boşu boşuna vermişsin

Bende xd9 kullanıyorum ve ilerde inşallah nasip olursa pa3x oda olmazsa 2x almayı düşünüyorum. Ama bu tip yorumları okuyuncada içime bi kurt düşüyo açıkcası. Ama başlığı açan arkadaşın pa80 den sonra sx3000 alması enteresan. Bencede bazı arkadaşların dediği gibi daha iyisi alınmalıydı yani en azından bi pa800 belki 2x falan daha iyi olurdu. Gerçi korgculara göre şuanda 3x i beklemek daha mantıklı ama onun fiyatıda ilk başlarda yüksek olur ama yinede pa800 gibi bi cihazda düşünülebilirdi. Neyse umarım kısa zamanda cihazı elinden çıkarabilir ve istediğin klavyeye kavuşursun. Saygılar

hocam yanış anlamışsınız,sx3000 verip pa80 almış ve pişman olmuş.yanlışlığım varsa düzeltin arkadaşlar

Evet ben yanlış anlamışım. Ama sx3000 den sonra pa80 almakta aslında çokda makul bişey deil. Madem pa80 alıcaktı neden sx3000 i satmış arkadaş. Hani yanlış anlaşılmasın bunlar benim görüşlerim. Katılmayabilirsiniz tabi. En azından çıta biraz daha yükselmeliydi bence. Ama ben olsam sx3000 e gerek yok elimdeki xd9 u bile satsam onun yerine pa80 asla almam. Çünkü gerek yok. Ona o parayı vermektense biraz daha üstüne koyup en azından pa800 almak daha cazip deilmidir.

okan09okan09

Moderatör tarafında düzenlendi: