ketron sx3000

• Konbuyu başlatan aytuğ
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 22
  • Görünümler : 9K
Cevap: ketron sx3000

arada alet değiştirmek güzeldir ama hep daha iyisine doğru gidilirse akıllıca olur mesela ben şu anda sx3000 kullanıyorum değiştirisem hem malzeme yönünden aynı veya daha kalitelisi hemde sound ve özellik yönünden sadece daha iyisi ile değiştirmem akıllıca olur mesela pa800 almak bana hiçbir şey katmaz aksine malzeme dandik olduğu için zaten titizim beni uyuz eder özelliğine bakmam bile pa1x desen malzeme iyi ama teknolojisi eski yani en azından pa2x olmalı yada daha iyisi pa3x audya5 tyros4 gibi mesela tyrosun şimdi ara modelleride alınmaz tyros2-3

Evet piyanist şantöf abicim haklısın. Ama bence arada bir aleti değiştirip onunla hemen hemen aynı düzeyde bi cihaz almak bence sadece bi deişiklik olarak sayılır. Bide konuyu açan arkadaş gibi cihazdan memnun kalmazsak o zaman iş kötü işte. Bide sürekli alet deiştirmekte biraz zengin işi. Bu bence çoğumuzun yapabileceği bişey deil. Sonuçta hepimizin maddi durumu makul seviyede. O yüzden cihaz alırken biraz dikkatli olunmalı bence. Çünkü sürekli alet deiştirmek gibi şansımız yok. Ama bide şöyle bişey var yanlışsam düzeltin. Ben xd9 u ilk aldığımda aslında bende hayal krııklığına uğramıştım nerdeyse. Ama cihazı biraz öğrenmeye başladık biraz daha ince ayrıntısına indik derken kapısında yattığımız pa80 i beğenmez olduk. Bazen gidişat çok deişebiliyo. Konuyu açan arkadaş içindee umarım hayırlısı olur.

hocam sana xd9 vereyim sıfır gibi ben pa80 i alayım onuDA OR700le takas etmis olurum

ketron x3000 düğün performansı nasıl acaba teknoları falan kemençe tulum sesi varmı ne dersiniz alsammı bende ketron x1 var ama artık zamanı geçti kasası sallanıyor kasada bulunmuyor x3000 bence iyi alettir hiç canlı gormedim ama tahminim iyidir bana lazım olan 7 tane ritim duüğünde artıyor bile benim işimi gorurmu arkadaşımda pa 800 var ama ondan bile zevk alamıyom yorum lutfen

Arkadaşlar ben yıllarca pa80 kullandım,daha sonrada sırf merak için ketron sx3000 aldım,inanın ketron aldığıma verdiğim paraya pişman oldum,bir kaç sene önce 2.700 e aldığım ketronu daha yeni geçenlerde sattım.inanın l.000 TL.nin üzerinde zarar ederek sattım.kesinlikle alet beş para etmez.tamam sağlamlık olarak diyecek laf yok,çelik kasa,ağır ve sağlam tuşlar ama alet hiç pratik değil,en azından alete ritm tekerleği bile koymamışlar,ayrıca korgta ritimlerin ismi ahmet,mehmet,ayşe olsun,48 tane ritmi bir seferde yükleyebiliyorsun,hemde bir dakikadan kısa bir süre içinde ama ketronun ritimlerinin sonunda mutlaka PAT. diye yazması lazım yoksa alet yüklemiyor,ayrıca ritmleri tek tek yüklüyorsun tam bir çin işkencesi,ayrıca aleti sample atamıyorsun çünkü alet kapalı,sırf bu tünel müziğin yüzünden,inan doğru dürüst şıkır şıkır düğün yapacak ritimleri bulman mümkün değil,oturup kendin yazman lazım.sonra alet çok ağır,taşınacak gibi değil.sonra korgun işletim sistemi çöktüğünde işletim sistemini yüklemek sadece 5 dakikalık iş,oysa ketronda Allah korusun tam 1 saatiden fazla zamamını alıyor,tam 32 tane disket gerekiyor,yüklemek tam bir çin işkencesi,eğer program sırasında işletim sistemi çöktüyse geçmiş olsun,artık programı kapat çık ve git,çünkü kimse seni bir saatten fazla sürecek işletim sistemi yüklemeni beklemez.Keza sesler berbat.doğru dürüst bir elektro bağlama,lesli bağlama,zurna sesi yok,nitekim pa s80 le sx3000 i satarak pa 800 aldım,inanırmısın oh be dedim nihayet org işte bu,nevalesi kıyamet gibi,sesleri olağanüstü,ritimleri şıkır şıkır,ketrona sakın ama sakın girmeyin,benim yaptığım hatayı yapmayın arkadaşlar

sagol gardaşş

valla dostlar yıllar önce pa80 aldım onu sattım sonra xd9 aldım onuda sattım. org'a 5 yıl ara verdim 5 ay önce sıfır SX3000 aldım 3000 tl ye aldım almadan önce 6 ay hem burdan hemde diğer sitelerden araştırma yaptım emin olun parasına göre alınacak en iyi alet sx3000 dir yani 1500 tl fazla olsaydı pa800 alacaktım. Ama sx3000 den memnunum ritim yükleme işi evet biraz uzun sıkıntılı ama yani çokta önemli değil. aleti usb li aldım yani sx3000 dede usb var. benim sx3000 ne en ciddi eleştirim sadece ritimleridir yani ritimleri bir pa800 gibi dolu ve coşkulu gelmiyor kulağa. bunun dışında ritim sıkıntım yok. sesleri deseniz zaten bence yeterli güzel plus 4 teki sesler oldukça başarılı. aletin sağlamlığı önemlidir benim için anlayacağınız eksikleri var evet ama artıları daha çok 2 sene kullanırım garantisi bittimide artık yeni bir alet alırım.

slm ben 5 yıldır sx 3000 kullanıyorum cok memnunum baska org arayısına gırmedım

ketronnun soundu hep aynı be kardeşim

arkdaşlar,bir arkadaşımda pa800 varaleti sıfır aldı 3ay sonra anakart gitti garantiden değişti,1yıl sonra harddiks yaktı,şimdide elektro seslerden rüzgar sesi geliyor diyor..