Ketron x1 hakk bilgi

YİLDİRAYYİLMAZ

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800
sn arkadaşlar;

ketron x1 kullanan arkadaşlar aletin teknik özellikleri hakkında bilgi paylaşımı yapabilirmizsiniz? almayı düşünüyürum...ses yüklenirmi diğer serilerin ritimi okurmu hoparlör çıkış kaç waat usb varmı kartlımı ?...vs....

yardımcı olacak arkadaşlara teşekür ederim....

saygılarimla
yıldırayyılmaz

Cevap: Ketron x1 hakk bilgi

sample ses var alette sadece x1 ritimlerini okuyor usb yok alette

usb yok ama ben yapacağım yarın yazarım olacak galiba 8 samle ses atabilirsin ritmleride yazmayı biliyosan isteğin kadar ritm yazabilirsinx1e

usb yok ama ben yapacağım yarın yazarım olacak galiba 8 samle ses atabilirsin ritmleride yazmayı biliyosan isteğin kadar ritm yazabilirsinx1e

sn ketron55

bu x1 2.el piyası nedir.
size zahmet olmasa biraz daha detaylı bilgi iletebilirmisiniz.teknik olarak

saygılarımla

valla değişiyo1000tl den başlar 1500e kadar gider

sound ve sample gerçekliği olarak mükemmel bir alet korg serilerine nazaran ritim ses nevale bulmak biraz sıkıntılı ama 300 tane korg ritimden 10 tane güzel ritim seçmek yerine özlü ritimler yazılıyor hepside kullanılabilecek nevaleler çeşitli setler mevcut.x1 kullanıcısı olarak görüşüm şu pa80de kullandım uzun zaman ama doyurucu değil x1 in yanında yine dinle derim

arkadaslar ben 5 yıl kullandım x1 her seyıyle mukemmel bır alet bundan 4 ay once seytana uydum pa 80 aldım ama bırakın pa 80 korgun hangı serısı olursa olsun x1 ın elıne su dokemez sesler rtım saundu harıka sampler teknolojısı harıka arkadasım cok guzel tesbıt etmıs 200 tane rtımden 10 tane guzel rtım cıkmıyor ama ketronda baba gıbı saundlarla rtımını yaz kafana gore seslerı edıt et kendı setını olustur ( kendı setın derken yanlıs anlasılmasın mevcut sette oynamalar)kısacası korgla bı grupta calarsın sorun yok ama ketron tekbasına orkestra bu kadar nevale ısıne gelınce korgdakı nevalelerı ınceledım hepsı bırbırının aynı sadece ısmı degısık kaldıkı pıyasada dolasan setler bellı ıkı uc kısının yaptıgı set cevo baykal sertac vs.. bu arada ben tekrar x1 aldım kabus dolu 4 ay gecırdım korgla.. bı tane tunelın setı var bırde ensarset bu ıkısını %45-60 kullanabılıyorsanız harıka saygılarımla ....

ayrıca x1 modelını lutfen x1 bolumunde tartısalım konuyu acarken x1 ...

yakup abi msn e gelmez oldun önceden fikir alış verişi yapardık seninle

muhammedyusufkarahan otmail.com

yakup abi merb. Bende x1 aldım daha yenı pa 80 den geçiş yaptm
Biraz önce yusuf diye bir kardeşimle tanıstım bu sitede yine kendısı. Saolsun çok yardımlerı oldu. Paylaşmaya seven birisiymiş. Sizin gibi uzun yıllar bu alette tecrübe yapmış insanları gördükçe çok mutlu oluyorumm.
Saygılarrr