Ketron x1 hakk bilgi

Cevap: Ketron x1 hakk bilgi

x1 kullanmak değil kullana bilmek gerçekten ayrıcalıktır....

arkadaslar x1 le ılgılı herturlu soru ve goruslerınız ıcın elımden geldıgı kadar ardıma hazırım set rtım bılgı ne olursa olsun yzmanız yeterlı elınızdekı aletın kıymetını bılın korg pa 80 aldım nerdeyse muzıgı bırakacaktım ınannın 500 tl zarar etmeme ragmen x1 aldım tekrar.. sevgıyle kalın

arkadaslar x1 le ılgılı herturlu soru ve goruslerınız ıcın elımden geldıgı kadar ardıma hazırım set rtım bılgı ne olursa olsun yzmanız yeterlı elınızdekı aletın kıymetını bılın korg pa 80 aldım nerdeyse muzıgı bırakacaktım ınannın 500 tl zarar etmeme ragmen x1 aldım tekrar.. sevgıyle kalın

sn yakup bey:

bu aletin ne kadarda hayranı varmışbe?.çok güzel kimse kötü demiyor..
benim kafama takılan teknik özellikler örneğin;

1-hoparlör çıkışı kaç wat
2-pc bağlantısı varmı
3-kartlımı
4-ritim yazarmı
5-ses yüklenirmi
6-hafızası ne kadardır
vs....

ilgili ve alakanıza teşekkür ederim

saygılarımla
yıldıray yılmaz

herkez xd9 aldığına göre x1 den daha iyi olması lazım

yok kardeşim xd9 x1 den iyi olamaz buna inan yalnız şu var xd9 piyasada çok olduğu için bir şeyler yapılıyor x1 unutuldu ama ben xd9 verip x1 aldım arada saund farkı çok büyük ben şu an memnunum yakup sayesinde ritm yazmayıda öğrendim saolsun kendi ritmimide yazıyorum şu usb yide fırsat bulup takarsam devam

slm arkadaşlar evde kullandığım çok temiz ketron x1 satıyorum ben 1.500 istiyorum çok temiz açılmamış alettir şurfada yaşayan arkadaşlar gelip aleti işyerimde göre bilirler çala bilirler numaram 0543 482 21 61

temiz xd9 la takasta düşünürüm ben aletin ritimlerini kullanıyorum sadece çifli kılavyem olduğu için saygılar

arkadaslar ketro x1 4 aydır kullanıyorum harika bi alet kullanımı zor ama alısyor insan cok seyleri kaptım ama hala cozemeiğim seyler var onlarıda cozersem kullanımı hakkında genis bir bilgi verecem x1 cilere

mrb ketron x1 yeni aldım özelliklerini bilmiyorumörnk ritm den sesler yüksek çıkıyo sesi nasıl kısa bilirim ritimle aynı ayara nsl getiririmve ritim set nasıl yüklerim üzerindeki set nasıl kopyaları 16mg hafza şimdiden teşkür ederim verceğinz bilgiden dolayı