Ketron x1 msp dosyalarını korg pa2x okur mu?

• Konbuyu başlatan islam01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 6K
Cevap: Ketron x1 msp dosyalarını korg pa2x okur mu?

Tamam abi teşekkürler.

Buyurun arkadaşlar Ketron MSP edit programı..kurulum Fransızcadır.. program menüsü İngilizce..güle güle kullanın..bu programla Sampler olan tüm ketronlara Pc üzerinde msp hazırlayabilir yada olan msp leri editleyebilrsiniz

programın yeni ve kurulumsuz versiyonu yeni konu olarak açılmıştır... burdan takip ediniz

http://www.trakyamuzik.net/ketron/1...nlar-icin-msp-yapma-ve-editleme-programi.html

Moderatör tarafında düzenlendi:

Allah razı olsun.

Buyurun arkadaşlar Ketron MSP edit programı..kurulum Fransızcadır.. program menüsü İngilizce..güle güle kullanın..bu programla Sampler olan tüm ketronlara Pc üzerinde msp hazırlayabilir yada olan msp leri editleyebilrsiniz

programın yeni ve kurulumsuz versiyonu yeni konu olarak açılmıştır... burdan takip ediniz

http://www.trakyamuzik.net/ketron/1...nlar-icin-msp-yapma-ve-editleme-programi.html

arkadaşım ben insanları yanlış yönlendirmiyorum.. bak kendi ağzınla söyledin bu prg sade 2 kişide var ...
bu zamna kadar ben bu prg rastlamdım...
msp dosyasının ben n e olduğunuda iyi biliyorum bizim kmp dosyasının ketrona uygun olan uzantısı...
ben ketronun selserini awave ile denedim olmadı... onuda dile getirdim...
bu senin sunduğun prg yapılan dizilim işlemini kmp formatı olarak kayıt ediyormu... önemli olan bu zaten eğer kayıt dıyorsa süper bir prg hemen sample leri çekmeye başlarım ..
dene bak diyecen ama prg dll hatası veriyor..

arkadaşım ben insanları yanlış yönlendirmiyorum.. bak kendi ağzınla söyledin bu prg sade 2 kişide var ...
bu zamna kadar ben bu prg rastlamdım...
msp dosyasının ben n e olduğunuda iyi biliyorum bizim kmp dosyasının ketrona uygun olan uzantısı...
ben ketronun selserini awave ile denedim olmadı... onuda dile getirdim...
bu senin sunduğun prg yapılan dizilim işlemini kmp formatı olarak kayıt ediyormu... önemli olan bu zaten eğer kayıt dıyorsa süper bir prg hemen sample leri çekmeye başlarım ..
dene bak diyecen ama prg dll hatası veriyor..

kmp ye çevirmez ama kmp ye nasıl çevireceğini bir önceki mesajda anlattım

o zamn bo prg korg serilerinin kullandığı palrar prg mı gibi bir aracı prg sade dataları göememize yarıyor.. ve yapılan işlemleri sade ketron kullanabileceği formata döndürüyor...