ketron x1-xd9 ile ilgili kısa soru

orgcu_0060

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA3X KULLANIYORUM
arkadaşlar bu ketron x1 we ketron xd9 a mic bağlayabilioz mu?...
birde bu ikisi arasında ki fark ne kadar ?...TEŞEKKÜRLER

Cevap: ketron x1-xd9 ile ilgili kısa soru

arkadaşlar bu ketron x1 we ketron xd9 a mic bağlayabilioz mu?...
birde bu ikisi arasında ki fark ne kadar ?...TEŞEKKÜRLER

evet microfon takılıyo,microfon girişi var,,aralarında fazla bi fark yok,,x1 bi kaç özellik olarak önde ama ben xd9 u öneririm,,xd9 en azından kit olarak sampler olarak x1 den daha önde diye düşünüyorum,,x1 e göre nevalesi bol xd9 un,,4 adet plus var,,x1 yalnız bırakılmış ilgilenen olmamış,nevalesi x9 göre az olan bi orgtur,,kötümüdür kesinlikle değildir,

xd9 ve x1 aynı sadece x1 in soundu iyi yani yamaha nın soundu var daha doğrusu yamaha x1 in sounlarını ve rtimlerini çalmış :) xd9 öneririm

x1 sound olarak gerçekten mükemmeldir 8 yıl boyunca kullandım ben x1 i xd9 neden tutuluyor ? çünkü nevale bol üst taraftada söylendiği gibi plus 1 2 3 4 var..x1 için snd ler az.. kendin ritimlerini oluşturduğunda gerçekten mükemmel verimler alabilrsin...

çok teşekkürler üstadlar gerçekten çoook saloun...

herkese bol bereketli kazançlar kolaay gelsin..........

xd9 ve x1 e mikrofon takılabiliyor soundları aynı fakat x1 de ekolayzır olayı oldugu için daha netleştirebiliyorsunuz bence tüm klavyelere ekolayzır koyulması lazım x1 de 7/8adet snd mevcut x1dede xd9 daha pratiktir x1 o kadar pratik kalmıyor ama bence xd9 4/4 lük sebebi ise en ucuz sample okuyan org pa55 ten daha kaliteli daha ucuz yani kalkıp 7 milyarlık tyros3 te alsan aynı yömiyeyi alacaksın a300tr ilede aynı bu sebebten dolayı xd9 ortasında ve konforlu hani her şey önünde ben bi mekana a300 ile başlamıştım her gün 70tl alıyordum orgumu değiştirdim korg pa1x pro elite almıştım 5100tl ye yine aynı yömiyeyi alınca orta kalite xd9 almıştım ve daha randımanlı olmuştu

d
saolun...

evet bende macitvega arkadaşıma katılıyorum Aslında bilemiyorum ama xd9 la x1 in arasında dağlar kadarda fark yoktur sanırım bi xd9 cu olarak söylüyorum bunu Hatta ben xd9 u almadan önce bana fiyatını 2100 tl dediler 2 yıl önce ama başka bir dükkanda x1 e 2000 tl dediler Ben x1 in biraz daha iyi olabileceini düşünerekten ilk başta x1 istemiştim ama sonra yanımızdaki bi abi xd9 almamız gerektiğini söylemişti xd9 aldık ama memnunum neyse iyi günler

ketron x1 teknolojisini pa2x yakalayamadı içerisinde sampler mevcut değil netlik olarak ketron x1 in üzerine yok dışardan samplede atabiliyorsunuz flaş kart derdi yok kalite olarak tyros3 e eşit bi klavye ama değerini şimdikiler bilmiyor :) geçen bi düğüne gittim adam pa60 la çalıyor seside aynı şaban gibi titreyerek okuyor piyasaya bakmayın eline korg u alan şimdi piyanist ki ketron x1 uçurtmayı vurmasınlar filminde studio da kullanıldı ve bir çok filmlerde imzası var tyros3 ile x1 takas edebilirsem edeceğim audya5 ten alınma bateri ritimler loop lar ve sample sesler yapılmış ketron x1 piyasa dışı mükemmel bi klavye söyleyecek sözüm yok