• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ketron x9 da sadece bir ses için tuş hassasiyeti nasıl ayarlanır?

islam01

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Ketron xd9 plus4
Merhaba arkadaşlar Ketron x9 da sadece bir ses için tuş hassasiyeti nasıl ayarlanır? Sadece bir ses için ayarlamak istiyorum tuş hassasiyetini fixed,soft1,soft2,normal,hard1,hard2 ayarlarından birini yapmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız memnun oluruz. Saygılar..

Cevap: Ketron x9 da sadece bir ses için tuş hassasiyeti nasıl ayarlanır?

bildiğim kadarıyla böyle bişey yapamıyorsun...ama istediğin sesi editleme gibi yollarla o sese istediğin özelliği veriyorsun...varsa böyle birşey bende merak ettimö şimdi..

Merhaba arkadaşlar Ketron x9 da sadece bir ses için tuş hassasiyeti nasıl ayarlanır? Sadece bir ses için ayarlamak istiyorum tuş hassasiyetini fixed,soft1,soft2,normal,hard1,hard2 ayarlarından birini yapmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız memnun oluruz. Saygılar..

her ses için tuş hassasiyeti ayarlayamazsın genel olarak ayarlanıyor sadece

Teşekkürler ustadlar verdiğiniz bilgiler için.

ayarlanabilir user voice bölümünden editliyorsunuz f10 a bastığımız zaman parametreler gelecek alttan 2 ve 3, ü ayar 64 ten 127 ye çıkarılabilir bu tek ses için hassasiyet iptali demektir saygılar