Ketron xd9 alıyorum

Cevap: Ketron xd9 alıyorum

ali kardeşim o kadar çıkıyorsan biraz daha çık bk5 al hiç olmazsa org çaldığını anla saygılar

Kazım abi şuanda avrupa yakasına geçiyorum öyle bi dolaşıcam bk5 i ben çok inceledim bazen arkadaşın yerıne gazinoda çalıyorum haftada 1gün bk5 hiç hoşuma gitmedi ne görünümü nede kullanımı saund a sözüm yok xd9 benim tarzım zaten slow fantezi ağırlıklı yapıyorum :) önerileriniz için teşekkürler

hey gidi xd9 hey .............bir zamanlar 1400 euroya satılıyordu.

aklınımı yedin sen kardeşim ya git başka bir klawye al

ben ketron xd9 16mb 1650 euro almıştım 2006 da

16 mgb tertemiz 1500 e veririm

öncelikle hayırlı olsun.bende 8mb kullanıyorum,hiç düşünme hemen al derim.sen onun şunun dediğine bakma,ketronun 8mblığı bile bir çok aletin çok üstünde,kaliteli ve çok sağlam bir alet.sistemnk 850 ritimlik yeni bir ritim set çıkardı ve şuan satışta diye biliyorum.ayrıca şunuda belirtmek isterim.kötü alet yoktur kötü müzisyen vardır.,,,,,,dayanıklı yada dayanıksız alet vardır dayanıklı ve sağlam alet istiyorsan KETRONdan şaşmayacaksın,bugün pa800ü yere göğe sığdıramayanlar,neden harddiks yaktığından bahsetmiyor?neden anakart yaktığından bahsetmiyorlar?ve dahası bu arızalara nekadar harcadıklarınıda yazsınlar bizahmet.......

bende ketron xd9 8mb ile evde takılıyorum. Aldığım günden beri hiç arıza yapmadı. Sound kalitesi cubasede kayıt yapıp dinlediğimde daha da ortaya çıkıyor.fiyat olarak 1000 lira civarı alınabilecek daha iyi bir org bilmiyorum. Tabiki 16 mb daha da güzeldir maddi durum elveriyorsa tercih bu yönde yapılmalıdır. Kısacası ben amatörüm ve piyasasına göre alınabilecek en sağlam en kaliteli orgtur bence.

Yesıem sana katılıyorum a300 v2 aldım sattım pazartesi günü xd9 8mb alıcam 16mb plus u dinledim çok hoşuma gitti 8mb ketron uygun fiyata geliyo bana bu yüzden kaçırmak istemiyorum şunu unutmayın xd9 bi zamanlar pa80le kafa kafaya gidiyodu

plus 4 yaptırıyorum salı günü gelir heralde 1600 istiycem fiyatına 16 mgb tertemiz cihaz