ketron xd9 ritim yazma video

• Konbuyu başlatan lkrts
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 6K

lkrts

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron XD9,sx3000,pa80,pa500tr,pa600,pa900,pa3xle,pa4x,
ketronda nasıl ritim yazıldığına dair videolu anlatacak birileri var mı aceba..

Cevap: ketron xd9 ritim yazma video

sanırım bilen yok. o zaman bildiğim kadarıyla ben anlatiyim.. video youtube a yüklüyorum, link verecem birazdan yükleme işlemi bitince. merak eden arkadaşlar olursa izleyebilirler nasıl tirim yazılıyor en basitinden anlatmaya çalıştım.. sizler ritim yazarken tüm hünerlerinizi gösterip daha iyilerini yazabilirsiniz.. unutmayın herşey sizin elinizde..

selamun aleyküm kardeşler video varsa atsanız çok iyi olur. şimdiden teşekürler ALLAH RAZI OLSUN

hocam valla bi video çektim tek tek anlattım nasıl ritim yazıldığına dair en basit şekilde.. youtube a yüklerken ne oldu anlamadım bi türlü yükleyemedim.. geç bi saatte yüklemeye çalıştım kafam şişmişti bi daha denemedim yüklemeyi.. ama fırsat olunca inşallah tekrar bi video çeker yüklerim... kimseden bi talepte yok zaten herkes hazır derdinde.. balığı tutmayı değil yemeyi tercih etti herkes sanırım..

ritimleri yazıyorum lakin basları akorları tutmuyor hicaz yazacajksın diyorlar üstat sen bana bunu anlat şimdi klavyenin sol baştaki tuşlardan sağa doğru hangi tuşlardan yazacağım sen söyler misin notalarıda söylesen olur örnek do mi sol şeklinde

kendi yazdığım ritim var orda plus 4 ritimi diye ankara ritimi yazmıştım bakabilirsin lakin basları tutmadı bende yazmadım bu arada kayseriye selam benim memlkete

aleyküm selam.. dediğin ritmi bulamadım.

akorları basarken karar sesi niz do olacak arkadaşlar aslında çok basit

yapabilirsem yarın bir ritm yazarken çekip yüklerim

Çok makbule geçer, çok :)