• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ketron xd9 yeni ritimler 2013

Cevap: Ketron xd9 yeni ritimler 2013

sen ne istiyosan söyle hemen yazayım

valla üsta gönlümden geçen şu 2/4 ritmi dört varyasyonlu yazip varyasyonlardan birinede slw 2/4 yazar,birde karadeniz parçaları için 5/8 dört varyasyonlu damar tarzda ''mesela sinan yılmazın da söylediği ''ağlarım'' parçasında olduğu gibi... beni çok mutlu edersin .bu arada geçen gün 2/4 lük bir ritim paylaşmıştın oda çok güzeldi ,onu kullanıyorum ve gayet memnunum,,diğer tüm 2/4 leri ezdi geçti valla :)

bana bir iki gün müsaade et bendeki ritmleri ve senin istediğin ritmleri yollayayım

bana bir iki gün müsaade et bendeki ritmleri ve senin istediğin ritmleri yollayayım

valla 1-2 gün az bile dedin ..teşekkür ederim şimdiden..kolay gelsin usta...:)

rica ederim ne demek yarın hazırlardım ama bir araba işimiz var öbür gün yazarım

ritim güzel abi eline sağlık

valla ümit pek ritim yazacak kadar vaktim olmuyor ve piyasada yeterince ritim olduğunu düşündüğümden daha başka ne yazılabilir bilmiyorum. ama bi tane 2/4 yazdım şimdi ama altyapı yok böyle kullanırım diyen varsa buyursun.

Zippyshare.com - rıtım lkrts xd9.mp3

toprağım roman ritimi yaz :) roman ritimi hiç düzgün bulamadım öyle çok darbukalı da falan olmaycak taylar ritimi gibi yazabilecek olan varmı. ben yazamıyorum bi türlü

valla hemşo roman ritmi ben pek sevmem roman da hiç çalmam ama orgta var nolur nolmaz diye bi kayır yapiyim dinle istersen ama taylan tarzı değil

hemşo elimde birsürü roman ritimi var hiçbirini sevmiyorum. korgda en sevdiğim şey o pa80deki taylan ritimine bayılıyorum onun gibi bi olsa süper olur. bende çok sevdiğimden değil ama düğünde lazım oluyor