###ketron yeni ritim demoları by_ümit###

PİYANİST ŞANTÖR

Paylaşımcı
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
................................

Ekli dosyalar

• uce giresun karsilamasi.mp3
    584.1 KB · Görünümler: 334
  • uce vahde7.mp3
    869.6 KB · Görünümler: 351
  • uce 2-4 saat11_45.mp3
    425.3 KB · Görünümler: 357
  • uce slow1.mp3
    735.6 KB · Görünümler: 348
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ###ketron yeni ritim demoları by_ümit###

elinize sağlık bu ritmler stil works ile çeviridiniz. bi ara pa55 tr ritimlerini wk8 çevirmeye çalımıştım alet okumamıştı.görüyor ama okumuyordu..drum kitlerle alakalı olsa gerek..siz nasıl yaptınız bilgi verebilirmisiiniz.
bu arada bir giresunlu olarak ritim bu yörenin ritimi gibi olmamış vuruşlar çok aksaklı...duraksanımlı diğerlerine lafım yok harika olmuşlar...

saygılarımla

merhaba arkadaşım öncelikle önüne ritimlerini kopyalamak istediğin aleti koyacaksın
konvert edeceğin ritimlerin isimlerini ve karşılarına hangi drum kitlerle oluştuğunu not et
o drum kitlerin dizilişini orgunun user drum kit düzünleme özelliği varsa yapıyorsun
fakat bunu yaparken oktav kaydırmamaya dikkat et
sonra styl works üniversal programında senin orgun formatına çevir
orgun bu sayede ritimi görür
sonra yaptığın uygun drum kitleri yerlerine koy
akompanyadaki sesleri değiştir mix ayarlarını yap işlem bu kadar kolay gelsin
eğer yapmayı düşünüyorsan korg işi çok zor çünkü sürüyle drum kit var ben 6 tane yaptım çok zor oldu uğraşmak istiyorsan yamaha ile dene çünkü sadece 2 drum kitle yüzlerce ritime sahip olabilirsin

Çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık...

en sondaki slov tam ümit besen şarkılarına birebir ilaç gibi olmuş bir adet besen çalışması yapabilirsen son slov ritiminlen seviniriz saygılar...

merhaba arkadaşım öncelikle önüne ritimlerini kopyalamak istediğin aleti koyacaksın
konvert edeceğin ritimlerin isimlerini ve karşılarına hangi drum kitlerle oluştuğunu not et
o drum kitlerin dizilişini orgunun user drum kit düzünleme özelliği varsa yapıyorsun
fakat bunu yaparken oktav kaydırmamaya dikkat et
sonra styl works üniversal programında senin orgun formatına çevir
orgun bu sayede ritimi görür
sonra yaptığın uygun drum kitleri yerlerine koy
akompanyadaki sesleri değiştir mix ayarlarını yap işlem bu kadar kolay gelsin
eğer yapmayı düşünüyorsan korg işi çok zor çünkü sürüyle drum kit var ben 6 tane yaptım çok zor oldu uğraşmak istiyorsan yamaha ile dene çünkü sadece 2 drum kitle yüzlerce ritime sahip olabilirsin

vermiş olduğunuz cevap çin teşekkür ederim..korg dan diğer org lara ritim yapmak çok zor ve ince detay ister..sizi tebrik ederim.. bayağı bi uğraştınız demekki...
ben wk8 için roland ritimlerini çeviriyorum..geneli arabıc kıt ve batı kit ile yazıldığından daha kolay uyum sağlıyor wk8 e..bu çevirme işleri bayağı bi emek ve boş zaman istiyor...
çalışmalarınızda başarılar dileğiyle...