Ketrona veda ediyorumm. Pa800 & pa2x tavsiye.

• Konbuyu başlatan gofret
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 5K
Cevap: Ketrona veda ediyorumm. Pa800 & pa2x tavsiye.

bencede 2x al fakat en süper seti bulabilirsen pa1x yeterde artar bile önemli olan 128mb rammı ? yoksa daha gerçekçi seslermi? ketron bitti ben bile korga döndüysem ve gofrette korg a dönüyorsa yapılacak bişey yok

bencede 2x al fakat en süper seti bulabilirsen pa1x yeterde artar bile önemli olan 128mb rammı ? yoksa daha gerçekçi seslermi? ketron bitti ben bile korga döndüysem ve gofrette korg a dönüyorsa yapılacak bişey yok
bütün eskiler döndü abi.. Ketron bize o beton tuşesiyle org çalmayı adam gibi öğretti bundan sonra korglarla oynicaz artık =) bu arada 3x ünde 2650€ gibi bi fıyatla gelecek diye duydum arada pek bi fark yok. 3x de olabilir. bi 5 senede bunu kullanırız artık. Benim için önemli olan sampler ses kalitesi özellikle yaylılar =) bi ketron klasiğidir zaten. bi adamın yaylı kullanışından esikiden ketron kullanmışmı kullanmamışmı anlaşılır zaten =))

bu taş banamıydı :) facebook taki yaylı videolarımı izledinmi yoksam?

abii =)) inan xd9'u 2-3 sene kullanmış adam hemen belli oluyor =) benim tanıdığım bütün ketroncular öyle bende öyleyim her şarkıda mutlaka yaylı geçerim :D aralara yaylıyla girerim mutlaka =)

bu taş banamıydı :) facebook taki yaylı videolarımı izledinmi yoksam?

Macit abi bende xd9'u sattım. pa2x aldım. 1 ay kullanılmış 4900 tl verdim. Cihazda adam akıllı set yok. Ketrondaki seslerin doğallığını verecek bir set arıyorum hangisini tavsiye edersin.

2x kullanmadım ama göktuğ set güzel adam uğraşıyor yada benim pa1x setini kullanacaksın videolar için tıkla
Anmelden | Facebook

selamlar öncelikle
Arkadaşlar tarafsız yazacağım çünki elimde 2x te pa 800 de var ve 2 sinide emo usb ile kullanıyorum..ilk söylemek istediğim mevzu herkezin bahsettiği su sound farı ile ilgili.ağır konusmak istemiyorum kısacası rivayetlerle bi sound farkı var dediler ve bu yalana kendilerinide inandırdılar..2 farklı set yukli iken sound farkını nasıl anlarsınız?! profesyonel bi ortamda aynı set aynı ritim aynı volum ve düzenlemelerde yapmış olduğum deneme ile kesinlikle soyluyorum sound farkı yok!
bunn yanı sıra 2 aletin sistemsel ozellikleri aynı birinn ram fazlalığı var fakat hafızayı akıllıca kullanırsanız bu fark pekte onemli diil. 2x in artıları bence mp3 bordu ustunde oluşu ve 6.5 oktav oluşu.fakat yinede piyanoda çoğu klasik eser için yetersiz yani pekte bi artı değil bu 5 oktavla 6.5 arasında pek bi fark yok 7.5 olsa ozaman tamm..pa 800 ise hoparlorlu iş biren mütiş bir alet..10 rparmak piyano kullanmıyosan tuşesi mütiş ve çalışı çok rahat..sana tek tafsiyem hata yapma iyi mal değil işine yarıyan doğru malı al çünki bizim milletimiz kullanmadığı özelliklere para vermeyi çok sever;) saygılar iyi forumlar.