ketroncu arkadaşlar bakarmısınız rica etsem.

gookhn gookhn

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha
satın almak istediğim xd9 var 16 mb v2,01 diyor satıcı arkadaş,bu versionu bilen yada kullanan varmı acaba??saygılarımla :confused:

Cevap: ketroncu arkadaşlar bakarmısınız rica etsem.

plus2 yüklü büyük ihtimal kardeşim 3 ve üstü idealdir alıp sende yükleme yapabilirsin. 1500 tl den fazla verme temzse tabiki

1500 istiyor zaten,intro tuşları biraz sert basmak istiyor dedi,çok temiz diyemem ama bunlar dışında donma resetlenme kapanma hiçbir sorun yok dedi.biraz dürüst bir insana beniziyor ama bilemezsin insan bu sonuçta:D

versiyonu yükseltebilirsin o sorun degil :)

16 mb plus4 fıyatları 1.250 1.500 arası pıyasası bu bayıler 1600 ıstıyor utar muzık te var

kardeşim alcaksan plus 4 al temiz bişey al 1500 tl den fazla verme ...

slm kardeşim bizim burada bir arkadaşım1000 tl ye sattı 16 mb xd9 u benim haberim olmadı hemen alırdım piyasanın ne olduğu hiç belli değil ben 1600 e aldım

Merhaba arkadaşlar ketron xd9 16mb plus4 vers.tavsiye ederim.Bende bu klavyeyi kullanıyorum.Ama malesef fiyat olarak bence daha fazlasını hakediyor.Yaptığım altyapı ve Demoları elimden geldiğince sizlere paylaşmaya çalışıyorum.Yaşına göre bence fazlasını hakediyor.

Saygılarımla

slm kardeşim bizim burada bir arkadaşım1000 tl ye sattı 16 mb xd9 u benim haberim olmadı hemen alırdım piyasanın ne olduğu hiç belli değil ben 1600 e aldım

:(ahbe üstadım bize denk gelmezki böyle şans,neyse sağlık olsun,ben de toplama kasa bilgisayar var onu verip üste 850 tl vericem öyle anlaşmayı düşünüyoruz bakalım kısmetden ötesi yok,ilginize teşekkürler:)

arkadaşlar yorumlarınız için hepinize minnetdarım saygılar......