ketroncu arkadaşlar yardım

• Konbuyu başlatan masum83
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 3K

masum83

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
merhaba arkadaşlar
geçen hafta sx3000 aldım aldığım kişinin tarzı çok farklı olduğu için hiç aradığım ritimler yok içinde.bi kaçtane ritm indirdim 1-2 tanesini yükledim diğerlerinide yükleyemeden flash full diye uyarı veriyo.ama anlamadığım patternlerde birsürü boş yer var orya atmıyo ritmleri.benim anlamak istediğim patternler boş ise daha ritm yükleyebilirmiyiz yoksa hafıza bu kadarmı.
birde xd9 ritmlerini okurmu,eğer elinizde türkü,oyun havası ve halay ritmleri varsa paylaşırsanız çok sevinirim alet bomboş.
ikinciside disketten yüklemeden ritm çaldırabiliyormuyum.

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Cevap: ketroncu arkadaşlar yardım

sx3000 ritim hafızası ritim sayısına göre değildir boş mb alanına göre yani bazı ritimler full introlu ise fazla yer kaplar örneğin 20 ritim yükleyebilirken bazı ritimler introsuzdur 50 ritim yükleyebilir dahili pattern hafıza 2mb olduğu için fakat pattern ram taktırırsan 5+2 7mb olur ve 200 ritim yükleyebilirsin ekrandaki boş sayfalara aldanma
ayrıca arkadaşım senin xd9 ritimlerine ihtiyacın yok şu an piyasada gezen en az 500-600 sx3000 ritmi var her türlü çeşit ritim var aralarında arama yaptır bir çok sitede var

sx3000 türkçe kullanma klavuzunu indir işine yarar

Moderatör tarafında düzenlendi:

ayrıca patern ram da yer açmak için ritimlerin introlarını silebilirsin.bunun için left kontrol-patt edit-part clear seçipcursorla intro1 e kadar gelip clear dersin.daha sonra 2,3 böylece çok yer kaplayan introlar silinmiş olur.Bu yöntemle benim xd9 umda şu an 76 tane ritim var.selamlar

yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.intro olayını deneyeceğim xd9 ritmlerini sormamdaki gayem piyasada daha çok bulunması ve daha güncel olması idi.yani xd9 ritmlerini okuyomu?

Arkadaşlar xd9 da ritimleri orga yüklemeden disketten okutma şansımız var mı?

sx3000 de yok.xd9'dada yoktur herhalde.

Malesef yok.xd9 un 350 kb lik ritim ram hafızası var.onu en idareli şekilde kullanmak için introsuz ve gereksiz darbuka vs vuruşlarla şişirilmemiş ritimler kullanmak gerekir.aynı anda en az 200 ritim elimin altında olsun diyorsanız 2mb lik patern ram taktırmanız gerekir.konu ile ilgili TÜRKİYE'nin KETRON SİTESİ size yardımcı olacaktır

peki abi xd9 ritmlerini sx3000 okurmu?

evet okur, xd9 un yaptığı herşeyi yapar.