Ketronla yaptığığım Altyapılar

• Konbuyu başlatan okan09
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 6K

okan09

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa600 Bateri Bağlama
AZİZ DOSTUM
aziz dostum2s.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan demodur

BİLMEM AĞLASAMMI AĞLAMASAMMI
bilmem ağlasammi.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

DAM ÜSTÜNE ÇUL SERER
dam üstüne çul serer.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

Denizlinin adım adım yolları
Denizlinin adım adım yolları.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

işte gidiyorum
işte gidiyorum.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

kahveyi kavururlar
kahvekavururlar full.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

lale devri
lale devri ozi yazım.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

OY SEVDİĞUM
OY SEVDİĞUM.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

seni ne çok sevdiğmi bir be bir ALLAH bilir.
seni ne çok sevdiğmi2.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

sevenler gece ölür
sevenler gece.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

telli turnam
telli turnam.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

vefasi eksik yarim
vefasi eksik ozi.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

şu dirmilin çalgısı
şu dirmilin çalgısı.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

şu metrisin önü
şu metris.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

tosun paşa
tosun paşa i2.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

Cevap: Ketronla yaptığığım Altyapılar

dostum süper olmuş valla kararsızlığımı sona erdirdin bir org alacaktım ketron düşünüyordum tam karar vermemiştim senin sayende kararım kesin oldu ketron sx3000 ni alıyorum inşallah hangi aletle yaptın bu altyapıları ?

ketron xd9 16 mb ama plus falan yükletmedim ben 6-7 senedirde böyle kullanıyorum,ketron özellikle Türk halk müziği yapan arkdaşlar için süper ama düğüncüler için de iyi,elbet eksik yönleri var ama çoğu klavye ile şimdi bile yarışabilecek bir sound var.kaldı ki sx 3000 taş gibi cihaz,benim elimde başka bir klavye olsaydı şu an dayanmazdı ama sağolsun adamar çok sağlam cihaz çıkartmışlar.

yanlız şunu belirteyim kullanılan bağlama kısa sap eşik altı bağlamadır,yani canlı bağlamadır.

arkadaşım tebrik ederim başka söze gerek yok...

Emek verilmiş demolar. Başarılı ritim ve sololar. Canlı bağlama olması dahada güzel....

cok güzel eline saglik

Elıne saglık okan abı

bravo.10 numara altyapılar

Çok güzel olmuş ellerine sağlık çok başarılı ...