Ketronla yaptığığım Altyapılar

• Konbuyu başlatan okan09
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 6K
Cevap: Ketronla yaptığığım Altyapılar

tüm dostlara teşekkürler,saygılar.

AZİZ DOSTUM
aziz dostum2s.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan demodur

BİLMEM AĞLASAMMI AĞLAMASAMMI
bilmem ağlasammi.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

DAM ÜSTÜNE ÇUL SERER
dam üstüne çul serer.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

Denizlinin adım adım yolları
Denizlinin adım adım yolları.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

işte gidiyorum
işte gidiyorum.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

kahveyi kavururlar
kahvekavururlar full.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

lale devri
lale devri ozi yazım.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

OY SEVDİĞUM
OY SEVDİĞUM.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

seni ne çok sevdiğmi bir be bir ALLAH bilir.
seni ne çok sevdiğmi2.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

sevenler gece ölür
sevenler gece.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

telli turnam
telli turnam.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

vefasi eksik yarim
vefasi eksik ozi.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

şu dirmilin çalgısı
şu dirmilin çalgısı.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

şu metrisin önü
şu metris.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

tosun paşa
tosun paşa i2.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

Öncelikle emeğine sağlık güzel çalışma yapmıssın . Ses çok kaliteli geliyo hangi programla kayıt ettin ? :)

eline sağlık mükemmel.

arkadaşlar kayıtlarımı uzun zamandan beridir kullandığım sony vegas programı ile yaptım sanırım 2003 veya 2004 den beridir bu proramı kullanıyorum üst sürümleride nette aratırsanız bulabilirsiniz,kanal kanal kayıt istediğiniz kanala efekkt verebilme ve bi sürü özellik bu programda mevcut hemde basit sayılır.

aziz dostum full olarak çalabilirmisin varsa eklermisin dostum alt yapıyı tşk

Hepsi çok başarlı emeklerinize sağlık

Çok güzel demolar emeklerine sağlık hocam...

son bi kez güncelleyelim...

bilmem ağlasammi.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir - ozan okan

bu parçayı okuldaki şiir dinletisinde kullanmak istiyorum.Lakin link ölmüş elinde olan varsa yüklerse çok mekbule geçer yada aynı parçanın alt yapıları elinde olan varsa o da olur şimdiden teşekkür ederim.

bu parçayı okuldaki şiir dinletisinde kullanmak istiyorum.Lakin link ölmüş elinde olan varsa yüklerse çok mekbule geçer yada aynı parçanın alt yapıları elinde olan varsa o da olur şimdiden teşekkür ederim.

link sağlam.ama sizin için küçültüp siteye ekliyorum.buradan indirebilirsiniz katade.

Ekli dosyalar

• bilmem ağlasammi_0.mp3
    891.4 KB · Görünümler: 271