Kimler Geldi Kimler Geçti Pa900

• Konbuyu başlatan My75
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 3K
Cevap: Kimler Geldi Kimler Geçti Pa900

Mesut görünmüyordun, öncelikle hoşgeldin. Bu çalışma çok lezzetli olmuş, tebrik ederim. Herşey yerli yerinde ve olması gerektiği gibi. Sax'ı sax, gitarı gitar gibi kullanmışsın. Senden öğreneceğimiz şeyler var, devamını beklerim.

Sorma Volkan hiç fırsat bulamıyorum,senesi doldu pa900 ü hala üzerindeki ritim ve sesler ile kullanıyorum,yani gerisini sen düşün,aldığım gibi yatıyor alet..Nerde o 20 li yaşlar,sabahlara kadar ritim ve midi yazardım,şimdi ise eser yok..Yorumun içinde ayrıca teşekkür ederim,bu yeni değil,aylar öncesi yaptığım bir kayıt ama geldim demek için yayınladım :)

Hocam ellerine sağlık keyifle dinledik...

Ali çok sağol dostum,kendine iyi bak..

Hocam haddim olmayarak;nakarat kısmında bastığınız akorları bir gözden gecirin..

teşekkürler paylaşım için.

Hocam haddim olmayarak;nakarat kısmında bastığınız akorları bir gözden gecirin..

Yok ne demek varsa size ters gelen bir durum bunu söylemeniz aksine hoşuma gider..Evet ufak tefek hatalar var ama ben zaten bu kayıtları efkar basıyor öyle yapıyorum :) yani öyle özenti felan yok..

Birde şunu belirtmeliyim,sitelerde yayınlanan yahut nota kitaplarındaki çoğu eserler insanlar zorlanmasın diye basit kalıplar üzerine kuruludur..Yani çoğu parçalarda dominantları,susları,eksilmişleri göremezsiniz..

Ama ben yabancı parçalar hariç tüm akorları tecrübelerimle ve içimden geldiği gibi yada hissederek basıyorum,birde kendi kulak zevkime göre..Bu durumda size farklı gelmiş olabilir..Bu gayet doğal,ama bu şarkıda hatalar varki oda doğal çünkü insan müziği bırakınca gerçekten köreliyor..Buda ayrı bir gerçek..

Sorma Volkan hiç fırsat bulamıyorum,senesi doldu pa900 ü hala üzerindeki ritim ve sesler ile kullanıyorum,yani gerisini sen düşün,aldığım gibi yatıyor alet..Nerde o 20 li yaşlar,sabahlara kadar ritim ve midi yazardım,şimdi ise eser yok..Yorumun içinde ayrıca teşekkür ederim,bu yeni değil,aylar öncesi yaptığım bir kayıt ama geldim demek için yayınladım :)

Enerji bu yaşlarda düşmeye başlıyor evet. Fiziki enerji ister istemez azalıyor, önemli olan ruhunun enerjisini ayakta tutabilmek.

Ben amatörüm klavye konusunda ama kulağımada güvenirim. Üstad yanlış bastın diyorsa basmışsındır, aksinide iddia etmem. Ama parçada keyfimi kaçıracak bir şey duymadım ben. Yani yanlışta olsa uyumsuz olmamış :)

E7---------------------Am
Kimler geldi hayatımdan kimler geçti
------D7---------G7
Hiçbirisi hasretini gidermedi
---------C-M7-------Am
En güzeli senin kadar senin kadar sevilmedi
------------B7-----------E (ikinci tekrar Em)
Kimler geldi kimler geçti.[/B]
[/FONT]

Yanlış anlaşılmasın bunu ben her şeyi çok iyi bildiğim için değil arkadaşa yardımcı olmak için paylaştım umarım başkaları da faydalanır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu alana bir cevap yazın...