Kimler Geldi Kimler Geçti Pa900

• Konbuyu başlatan My75
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 3K
Cevap: Kimler Geldi Kimler Geçti Pa900

Beyler sıkıntı yok,akor konusunda belki hata yapmış olabilirim ama kayıta önem vermediğim içindir..Yoksa akorlar konusunda bir sıkıntım yok :) Üstelik yerli eserlerde hiç bir zaman kaynak akor kullanmam,tamamen kulak ve hislerimle basarım akora..

Demolara hiç bakmamaya karar vermiştim o yüzden geldiğini görmedim. Hoşgeldin Mesut :)

Ritim ve ses dahil yine sade bir şekilde çalmışsın ve yine kulağa hoş geliyor, yormuyor. Esasında tam olarak yemek müziği tadında olmuş.

Demekki ille de sesler arasını doldurmak için fazla tuşa basıp süsleme ve özellikle Uflemelilerde nota geçişlerinde tam olarak uflemeli havası versin diye aşırı pitchbend kullanımı ile kendimizi boşa zorluyoruz. Böyle de güzel oluyor :) Pa600'ün saks ayrıca güzel. Gitarda gerçek tadında basmışsın tuşlara :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sağol Alper hoşbulduk,beni belki az çok tanımışsınızdır,fazla süsleme,aşırı pitcbend,abartılı tuşe kullanımını sevmem..Genelde orjinallik ve sadelikten yanayım,bir saks saks gibi,bir gitarda gitar gibi çalınmalıdır..Gerçeğe uygun olmalıdır,geçen birinde gördüm,mey kullanmış ama geçişler süslemeli felan,orjinallikten uzak..

Neyse bu arada Bk5' i satmışsın bakıyorumda,Pa600' ün hayırlı olsun,umarım memnunsundur..

eline,yüreğine sağlık.her zamanki gibi yine güzel bir çalışmaya imza atmışsın.başarıların daim olsun kardeşim.

Sağol Alper hoşbulduk,beni belki az çok tanımışsınızdır,fazla süsleme,aşırı pitcbend,abartılı tuşe kullanımını sevmem..Genelde orjinallik ve sadelikten yanayım,bir saks saks gibi,bir gitarda gitar gibi çalınmalıdır..Gerçeğe uygun olmalıdır,geçen birinde gördüm,mey kullanmış ama geçişler süslemeli felan,orjinallikten uzak..

Neyse bu arada Bk5' i satmışsın bakıyorumda,Pa600' ün hayırlı olsun,umarım memnunsundur..

Elinize sağlık. Aynı karardan çaldığımızı görünce dikkatimi çekti, diğer yerli demonuzu da izledim, genelde düğün veya program yapanlar farklı karardan çalıyorlar, kendimi farklı hissediyorum:)) yanlız değilmişim.

Saygılarımla.

Elinize sağlık. Aynı karardan çaldığımızı görünce dikkatimi çekti, diğer yerli demonuzu da izledim, genelde düğün veya program yapanlar farklı karardan çalıyorlar, kendimi farklı hissediyorum:)) yanlız değilmişim.

Saygılarımla.

Teşekkürler arkadaşlar..

Benim ana kararım Mi ' dir..Yani öyle alışınca öyle oldu,ama hepsinden çalabilirim,mi kolayıma gelir..

Si,Do,Re ve La gamınıda severim..Benim dikkat ettiğim özellikle oyun havası çalanlar Re' yi çok kullanır..

İnsanlar nasıl alışırsa öyle gider,ama benim tavsiyem kendinizi transpoze'ye alıstırmayın,zamanında düğün salonlarında bende kullanırdım ama şuan oyun havaları hariç kullanmıyorum..