Klavye Önerimi

piyanistanbul

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Abilerim sitede daha yeniyim kusuruma bakmayın.Bi abinin orguyla düğünlere gidiyorum 15 yaşındayım.Babam org almıyo çok emek ve çaba göstermeme rağmen okulunu bitir öyle diyo.Ama ben biriktirdiğim paralarla alcam da . Pa80 yada or700 v2 plus düşünüyorum.Tavsiyede bulunurmusunuz?

Cevap: Klavye Önerimi

Bence babanı dinle.. İmkanın varsa güzel bir müzik eğitimide al.. Sonra ister düğünlere git ister evde çal. O zamanda tekrar hangi org almayı düşünelim... Nedersin?? Sana uyar mı???

Bence babanı dinle.. İmkanın varsa güzel bir müzik eğitimide al.. Sonra ister düğünlere git ister evde çal. O zamanda tekrar hangi org almayı düşünelim... Nedersin?? Sana uyar mı???

aynen katılıyorum,bencede babanı dinle,çünkü babanın düşüncesi şu,orgu aldığında derslerin aksar okuluda bitiremezsin :D bizim sınıfta bi arakadaş vardı lise 1 i 3 senede bitiridi :D şimdi hem benim okul arkadaşım hemde biraderimin okul arkadaşı :D bu arada mıstık abi çok olgunca bi cevap verdiniz

arkadaşlara katılıyorum ama müzikle uğraşmak için de beklemesi gerekmez, uygun şartlar oluştuğunda orgunu al müziğini yap.

Abilerim ben müzik eğitimi aldım.Zafer Dalgıç'dan bağlama ve solfej olarak ders aldım.Çokta gayretliyim zaten şimdi alırsam orgu yazın iş yapıcam kışın herhangi bar , türkü evi felan takılmıcamOkulumu ve okuduğum bölümüde çok seviyorum.Anlıcağınız bi sorun olmaz.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri