korg pa 1x pro elit. sıfır ayarında

• Konbuyu başlatan vivace
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 4K

vivace

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
saxafon
sıfır ayarında zaman zaman evde zevkine çalınmış,korg pa 1x pro. elit-alet sahne görmemiştir. çiziksiz hatasız ,tertemiz. emo bordları yüklü, mp3 bordu.vs proda olması gereken ne varsa. fiatı 3900 tl dir. 05327765685-05054783349. sahibinden.com 23693219 ilan numarası ile aleti görebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: korg pa 1x pro elit. sıfır ayarında

or 700 v1 ile takas düşünürmüsünüz..

yada yamaha emx 5016cf anfi mixer ile?

ilan günceldir arkadaşlar. fiatı aşağı çektim.

arkadaşlar fiatı çektim aşağı. bu temizlikte alet yok.

cevap vermemişsiniz..

sağol arkadaşım pa 55 falan olabilir . mikser ihtiyacımızıda hallettik, yada güçlü bir pover olabilir.

fiatı 3750 son fiat arkadaşlar. yada pa 55- yada i 30 la takas düşünebilirim.

bende de ketron x1 ve roland xp50 var... ben de yenilenmek amaçlı model değiştirmek istiyorum.....düşünürseniz aklınızda bulunsun....ben çift org beraber çalıyorum çok titizimdr zaten orgların 2 si de tertemiz yani...benim orglar denizlide...siz nerdesiniz?

Arkadaşım ketron aslında çok güzel bir alet ama , aleti tanımıyorum. roland da işimi görmez, sintisayzır olduğu için. yinede teşekkür ederim sana hayırlı satışlar. ben pianist değilim evde kullanıcam. pro çok güzel bir alet ama zevk için kullanmaya biraz lüks. aldığım arkadaşta evde kullanıyordu. hesaplı olduğu için aldım. alet gerçekten birinci sınıf bir alet. bana esnafların teklifi 3500 bunu alıp birde üzerine kar koyup satıcaklar. ama insanlara anlatamıyorsun temiz aleti. iyi günler.

ben izmirde oturuyorum.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri