- Enst.
- KORG PA 300
arkadaşlar pa 300 modeli bilindiği gibi çok zayıf ve bir sürü eksik bırakılmış.içersindeki bağlama elektro vs enstumanlrı editlemeden piyanodan çok farkı yok.yani elektro sese reverb vs efekt işlemleri yaplıması gerekiyor..maalesef günümüzde bizler de hemen hazır olsun diye kart veya usb alıp bir sürü paralar döküyoruz.bu alete tam anlamıyla ritimler fuul ve sesler performans olarak dü
zenlenmesi çok mu zordu ki.hayır hiçte zor değil bende oturdum korg pa 800 korg 600 ritimlerini editleyip romen shovlar halk türkü çiftetelli gibi ritimleri orga uydurdum ve gayet başarılı oldu.seslere gelince çok basit işlemler yaparak harika sesler elde ettim.ben çok nacizane bir müsizsyen olarak bunları yapabiliyorsam ve orgta buna müsaitse neden bu org bu şekilde eksik ve yarısı boş piyasaya sunuldu.neyse çok az kaldı setimi bir an önce bitirip siz değerli arkadaşlarıma paylaşacağım.duydum ki bazı arkadaşlar ücret falan istiyormuş bu iş için burası biz müzisyenlerin birbirine kaynaştığı ücretsiz paylaşım yaptığı bir stand...sakın ola pa 300 e kızıp zararına satmayın az sabır 1 hafta kadar hepinize bol kazançlar saygılar....