• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

KORG pa 50 mi yoksa YAMAHA a300 mü

Cevap: KORG pa 50 mi yoksa YAMAHA a300 mü

saolun arkadaslar bi sorum vardi tekrar soruyorum youtubede gerken pa 80 ile ilgili videolara bakarken buldum Koma Rojda HaLay 2013 0537 441 20 53 - YouTube 9:56 8:13 surelerinde ki alt yapi tuslarina basarak yapiyor bunu bu pa 50 de varmi yada pa 80 de hangi tus adi nedir lutfen yardimmm ( link icin özur dilerim operadan girdigim icin olmuyor)

PA 80 de start stop tuşunun yanında syncro diye bi tuş var ondaki iki ışığıda yaktığın zaman akor kısmına bastığında ritim çalar çekince durur onunla yapmışlar hemen hemen her alette vardır o kardeşim normal devam etmek istediğinde de iki tuşu kapartırsan tamamdır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

allah senden razi olsun pa niyetim yime pa 80 den yana pa80 den ustun yok bu dunyada fakirin dostu pa80 :)

Sağolasın, tabi ki yaşın da daha genç ben senin yaşındayken klavyem bile yoktu :D

yamaha kalıte bakımından geçekten ıyı bı marka
ama a 300 tr yı ben 1 sene kullandım pa serısı varken asla tercıh etmem
kullanım acısından ben kesınlıkle sevmedım
pa 60 yada 80 bence dugun ıcın yeterlı
bu arada pa 50 fiatı hakıkaten 750 tl cıvarındamı hakıkaten ?

yok gecen gun yamaha bayisine gittim sifiri 1400 tl idi ikinci el korg pa 50 de ayni fiyatti ondan dedim birde korg pa 50 ile pa 80 fark varmi icerik acisindan fiziksel olarak sadece pithchbend farkli

yok gecen gun yamaha bayisine gittim sifiri 1400 tl idi ikinci el korg pa 50 de ayni fiyatti ondan dedim birde korg pa 50 ile pa 80 fark varmi icerik acisindan fiziksel olarak sadece pithchbend farkli

pa50 55 pa60 pa80 le kıyaslanamaz

Sağolasın, tabi ki yaşın da daha genç ben senin yaşındayken klavyem bile yoktu :D

haklisiniz biraz gencim bu konuda ama bunu anlatma geregi duydum ben 3 yaz tatili donemi boyunca calistim amcamin kalorifer boru vs. bu 3 yilda toplam;1350 civari bisey topladim bi pa 80 aldim iste 1 gun kullanmadim bozuldu bu yqzda calisacagim 1500 tl falan pa80 yeniden alacagim maddi durumum pek iyi sayilmaz yanigelirimiz normal ama bircumuz falan var ondan yani yas la alakasi yok bir seyi gercek ten istiyorsan cabalayip didinip kazanmalisin

Pa80 hikayenden daha akıllanmadın mı,külüstür aletlerden uzak dur.Bu aletler(80-60-50-55) düğünden düğüne sürüklenen içi açılmış heryeri değişmiş aletler,temiz gibi görünenler bile boyalı oluyor o yüzden temiz görünüyor,ha yok mudur evde temiz kullanılmışı vardır ama çok azdır.O yüzden özellikleri biraz az da olsa yeni aletlere yönelmeni öneririm.

hocam kesinlikle kartlı pa50 alın 80 ritimlerini yükleyin devam edin hiç sıkıntı çıkmaz