- Enst.
- KORG PA 900
Cevap: KORG PA 500 TR FABRİKA RİTİMLERİNİ DEĞİŞTİRME(anlatımı)
hocam biz buradayız rahat ol
birde pa 500 tr nin kendi tr fix sesleri var onların haricinde fix ses çalışmaz,diğer cihazların pa 800 pa 80 pa 55 tr gibi insan seslerini okumaz,
pa 500 tr güzel cihazdır,bence benim düşüncem pa 800 alamayan pa 500 tr almalı
aklına takılan bi yerler olursa özelden msj at yardımcı olurum hocam veya konu aç diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar sağlıcakla kalın inşallah
a ah ZAFER KARDES ben neyapcam simdi bi problem cikirsa kime danisacam e madem karar almisin kafaya takmissen ne diyem iyi satislar e yinede 1-2 basamak yukari gidersin nede olsa daha buyuktur pa 2x daha cok extrali gule gule kullan ama seni bilmem ama benim hosuma gitti su pa 500 galiba iyi makine cikacak sadece kimi pad-lari insan seslerini okutamadim mesela yapistir, heey, hoop gibi sesleri bi yerde yanlismi yapiyomarastircam biraz daha bakim ne olacak
hocam biz buradayız rahat ol
birde pa 500 tr nin kendi tr fix sesleri var onların haricinde fix ses çalışmaz,diğer cihazların pa 800 pa 80 pa 55 tr gibi insan seslerini okumaz,
pa 500 tr güzel cihazdır,bence benim düşüncem pa 800 alamayan pa 500 tr almalı
aklına takılan bi yerler olursa özelden msj at yardımcı olurum hocam veya konu aç diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar sağlıcakla kalın inşallah